25 hetes terhes vagyok, most voltunk 4D-s ultrahangon, és ott a baba súlya 575 gramm volt. Azt mondták, hogy a baba 1 héttel kisebb. Nem túl kicsi a súlya?
Ne aggódj! Nem minden baba egyforma módon fejlődik. Főleg, ha eddig is kisebb volt esetleg. Az enyém végig nagyobb volt. Jó nagy súllyal is született.
Ha minden rendben amúgy a bébivel és te eszel rendesen, akkor nincs miért aggódni. Vagy ha mondjuk nem középidőben fogant....
Légy nyugodt Kismama!! Minden rendben veletek!!
Szia.
Mi 25+4 hetesen voltunk és akkor nekünk a szonográfus a méretei alapján 600g-ra becsülte a súlyát,és nem mondta egy szóval sem,hogy kisebb lenne a baba mérete a terhességi héthez képest!!Azt mondta átlagos testalkatú baba :)
Úgyhogy szerintem egyáltalán nem kicsi,hanem pont jó :)
Boldog babavárást :)
29+6 hkm
25 hét 1 naposan voltam 4D-n, akkor 744 grammnak becsülték a lányom.
Amúgy, a babák nem fejlődnek egyformán. Vannak átlagok, de ettől sok baba eltér, mert hát ők nem olvasták a nagykönyvet. :)
Ha a doki nem mondott semmit, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.
Amúgy a becsült súly csak becslés...szülés előtti napon a doki azt mondta, hogy a lányom legalább 4 kiló lesz. A 41. héten megszületett 3,3 kilóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!