Szia!Mi megtartottuk.19 éves vagyok és 22 hetes kismama.:)Kiszakadt az óvszer,de azt hittük most az egyszer nem lesz belőle "baj".Elsőnek hidegzuhanyként ért minket.Az érettségi felénél tartottam,amikor plusszos lett a teszt,de aztán leültünk,megbeszéltük a dolgokat és úgy döntöttünk hogy mindenképp marad a baba,mivel megtudjuk neki adni amire szüksége lesz.Már nagyon várjuk az érkezését,számoljuk visszafelé a hónapokat,heteket,napokat.Már a legtöbb cucc megvan,babakocsi,kiságy és szoba rendbe rakva.Imádjuk minden pillanatát.A szívhang még most is könnyet csal a szemünkbe,és pár napja végre szemmel is látjuk én és a párom is,ahogy rúgdos a pocimban :) Azt hiszem,az életben ennél csodálatosabb dolog nincs.Mindent megteszünk azért,hogy jó szülei legyünk a kisfiúnknak,és rendes,tisztességes embert faragjunk belőle :)
Ha nem lenne megfelelő háttér,akkor nem tudom mit tettem volna.Nagyon erősen elgondolkoztunk volna azon,hogy maradjon-e.
2013. szept. 16. 17:44
12/25 anonim válasza:
22 vagyok. Ha 19-20 évesen teherbe estem volna nem tartottam volna meg az biztos. Most már ha véletlen becsúszna, akkor megtartanánk. (De nem lettem még terhes, mindig is odafigyeltem a védekezésre.)
2013. szept. 16. 18:07
13/25 anonim válasza:
Szia. 3 hét mulva leszek 20 éves és 3 hét múlva kellene megérkeznie a csöppségnek. Mi megtartottuk. 2 szobás albérletben élünk párom dolgozik én is dolgoztam mielött teherbe estem. Tervezett baba volt. 37 hkm
2013. szept. 16. 18:11
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat:)
Mi nem tervezzük mèg pàrommal, de ha úgy alakulna, jó környezetbe kerülne, a körülmènyek nagyon jók: az èn ès az ő csalàdja is nagyon jómódú, Rózsadombon èl, csalàdja is, mi is jó környèken. Mindkettőnknek van autónk.
Valóban szàmítanak a körülmènyek, de az èlet az èlet:)
2013. szept. 16. 18:19
15/25 anonim válasza:
Szia mi most várjuk az első babánkat 22 éves vagyok,igaz h ő tervezett volt,de mikor a párommal összejöttünk pár hónapra rá kimaradt a mensim (kb 4-5 honapja voltunk együtt),de egyikünk sem gondolkozott el azon,h meg e tartjuk..számunkra természetes volt,h igen...szerencsére téves riasztás volt :D
2013. szept. 16. 18:39
16/25 anonim válasza:
Attól függ milyen a kapcsolatom az apával, szeretjük-e egymást.
2013. szept. 16. 21:06
17/25 anonim válasza:
19 évesen szültem a lányomat, aki 16 hós, és most várom a másodikat (10hetes vagyok), el tudjuk tartani őket, kertes ház megvan, kocsi is, bár szerintem lehet az utóbbi nélkül élni. el nem tudnám vetetni...nem lenne hozzá szívem! bár nekünk tervezett volt :)
2013. szept. 16. 21:30
18/25 anonim válasza:
15 vagyok. Megkérdezhetem hogy mi a jó fenéért pontoztatok le?
2013. szept. 17. 09:33
19/25 anonim válasza:
20 éves vagyok és semmiképpen nem tartanám meg. Még tanulok, azonkívül egy gyerek teljesen felborítja az életed, amire még nem vagyok kész. Egyébként meg anyámék nyakára nyilván nem szülnék.
2013. szept. 17. 14:42
20/25 anonim válasza:
Nyilván nem szül önszántából senki az anyja nyakára 20 évesen, de megteheti hogy ennyi idősen babát vállaljon, az miért ne tegye? ismerek olyat aki 19 évesen szült, iskolába járt, utolsó évében, párjával kertesbe lakik, most közel 2 éves a gyerek, és a csaj is meg a párja is dolgoznak, a kicsi meg bölcsibe. minden megoldható, ha akarják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!