Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanád vagy abortusz?

Megtartanád vagy abortusz?

Figyelt kérdés

Ha 19, 20 évesen teherbe esnètek, megtartanàtok?

A minap beszèlgettünk baràtnőmmel ès valahogy ez került szóba. Ő elvetetnè, de ha valami oknàl fogva megszülnè, akkoris örökbeadnà.

Èn valahogy nem tudnàm kikapartatni, na meg örökbe adni sem a gyermekemet vadidegen embereknek...

Az első sokk utàn valószínűleg boldog lennèk, kèszülnék rà meg minden:)

Ti hogy vagytok ezzel? Fèrfiak vélemènyère is kivàncsi vagyok

19/N

2013. szept. 16. 17:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy az addigi bulizós, ivós, bagózós, csavargós életet mindenki maga dönti el képes-e feláldozni egy kis életért cserébe, aki örökké hálás lesz neki érte :)
2013. szept. 17. 22:32
 22/25 moncsicsi91 válasza:
Hát én a helyedben inkább azon gondolkodtam volna hogy hogy védekezzek, nem hogy maradjon vagy menjen!sokan orulnének ha osszejonne, sokan meg ilyeneken totóznak! Hiába, ez a világ már csak ilyen
2013. szept. 19. 13:02
 23/25 Kávétejszín ***** válasza:

A kérdés az volt, hogy mi ennyi idősen megtartanánk-e vagy nem a babát. Mindenki elmondta, hogy ő hogyan döntene, volt aki megtartaná, volt aki nem.

Azt viszont nem értem, hogy miért jó az az embereknek, hogy választól függetlenül boldog-boldogtalant lepontoz? Miért? Azt kérdezték, hogy mi mit tettünk volna annyi idősen egy ilyen helyzetben... Hihetetlen emberek vannak. Ezt is lehet lefelé pontozni.

2013. szept. 19. 18:07
 24/25 A kérdező kommentje:

Moncsi ez kinek szól?

Egyèbkènt nem tudom kinek mièrt perverzitàsa màsok véleményèt mindenkèpp lepontozni...

2013. szept. 22. 16:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Én nagyon akarnék, de tényleg nem jók a körülmények. 21 éves vagyok, párom 25. Ő most keres munkát, de még fősulira jár (csak szakdolgozata van). Lehet diploma mellett könnyebb lesz munkát találni, de ez katasztrofális, már vagy 5 hónapja keres, talán most jön össze, amúgy egy lepukkadt koliba él, mivel anyja messze lakik. Én kertes házban szüleimmel, úgy-ahogy megélünk, de nem jó a kapcsolatom velük, nem szeretnék a közelükben lenni, amikor megszületik. Utolsó évem okj-n. Utána ki tudja mennyi idő munkát találni. Tegyük fel egyből sikerült, min. 2 évet azért nem ártana dolgozni. Kell egy külön albérlet, itt nem maradnék, pár együtt töltött év párommal, kettesben. :) Legkorábban 25-26 évesen lenne aktuális, de még ki tudja, csak szeretnék gyereket, de nem érzem késznek rá magam :(

21/N

2014. okt. 19. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!