Megtartanád vagy abortusz?
Ha 19, 20 évesen teherbe esnètek, megtartanàtok?
A minap beszèlgettünk baràtnőmmel ès valahogy ez került szóba. Ő elvetetnè, de ha valami oknàl fogva megszülnè, akkoris örökbeadnà.
Èn valahogy nem tudnàm kikapartatni, na meg örökbe adni sem a gyermekemet vadidegen embereknek...
Az első sokk utàn valószínűleg boldog lennèk, kèszülnék rà meg minden:)
Ti hogy vagytok ezzel? Fèrfiak vélemènyère is kivàncsi vagyok
19/N
A kérdés az volt, hogy mi ennyi idősen megtartanánk-e vagy nem a babát. Mindenki elmondta, hogy ő hogyan döntene, volt aki megtartaná, volt aki nem.
Azt viszont nem értem, hogy miért jó az az embereknek, hogy választól függetlenül boldog-boldogtalant lepontoz? Miért? Azt kérdezték, hogy mi mit tettünk volna annyi idősen egy ilyen helyzetben... Hihetetlen emberek vannak. Ezt is lehet lefelé pontozni.
Moncsi ez kinek szól?
Egyèbkènt nem tudom kinek mièrt perverzitàsa màsok véleményèt mindenkèpp lepontozni...
Én nagyon akarnék, de tényleg nem jók a körülmények. 21 éves vagyok, párom 25. Ő most keres munkát, de még fősulira jár (csak szakdolgozata van). Lehet diploma mellett könnyebb lesz munkát találni, de ez katasztrofális, már vagy 5 hónapja keres, talán most jön össze, amúgy egy lepukkadt koliba él, mivel anyja messze lakik. Én kertes házban szüleimmel, úgy-ahogy megélünk, de nem jó a kapcsolatom velük, nem szeretnék a közelükben lenni, amikor megszületik. Utolsó évem okj-n. Utána ki tudja mennyi idő munkát találni. Tegyük fel egyből sikerült, min. 2 évet azért nem ártana dolgozni. Kell egy külön albérlet, itt nem maradnék, pár együtt töltött év párommal, kettesben. :) Legkorábban 25-26 évesen lenne aktuális, de még ki tudja, csak szeretnék gyereket, de nem érzem késznek rá magam :(
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!