Vállaljam a babát vagy okosabb döntés ha elvetetem?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, de talán az én esetem kissé más. Nos, azzal kezdeném, hogy júliusban volt egy abortuszom. Szerettem volna a picit de a párom hatására elvetettem, s beláttam azt, hogy még nem állok készen anyagilag, hogy gyereket vállalják. Túl fiatal is vagyok, lehet elítéltek, 18-at fogok tölteni márciusban. Még iskolába járok. Nem rég felmerült egy munkalehetőség, viszonylag jó fizetéssel, amit el is fogadok. Ebben a hónapban viszont érzem, hogy újra terhes lettem, védekezés ellenére. Tüneteim azonosak, szinte teljesen biztosan állíthatom. A párommal nagy megpróbáltatásként éltük át az abortuszt. Újabbat nem tudnék elviselni. A szüleim elváltak, édesanyámmal lakom, viszont ezen a télen terveztük az összeköltözést. Apám kitagadna ha megtudná, igazság szerint nem tekintem őt a szülőmnek, megvannak rá a nyomós indokaim. Édesanyám elfogadná a gyereket. A párom is vágyik rá, anyagi háttere is megvan. Igaz, kissé nagy köztünk a korkülönbség, de összhangban vagyunk, s a párom már átélte ezeket az örömöket, van egy fia, nagyon aranyos. Ami még kiderült, hogy sztreptokokkusz baktériumom van, amire olyan hatású gyógyszert fogok majd szedni, hogy a várandósság alatt komoly szövődményei lehetnek a picin. Még nem kezdtem el ezt a kezelést. Kételyek vannak bennem, afelől, hogy mit tegyek. Ha vállalom, hogyan tudnám megoldani az iskolát illetve a fertőzést. Másik abortuszon nem tudnék túlesni, ilyen rövid idő alatt főleg, s később mindenképp akarok gyereket. Mit tegyek? Hallgassak a szívemre és a párommal tartsuk meg, vagy emiatt az okok miatt ne vállaljam? Segítsetek, szükségem van a véleményetekre.2014. okt. 6. 17:25
11/19 anonim válasza:
Elég erős vagyok, ha egy gyerek életéről van szó, főleg az én babámról.
A kérdésedben pedig azt irtad, hogy : Szerettem volna a picit de a párom hatására elvetettem. Akkor hogy is van ez? Mégsem voltál annyira erős? Ideje lenne felnőni, és vállalni a következményeket.
12/19 anonim válasza:
Várjuk a kamu-sorozat következő epizódját:-)))
13/19 anonim válasza:
ja eg y17 éves nulla végzettséggel fain melót kap, am. tudják hogy szülsz? mert akkor majd 4 hónapra felvesznek?
ahhhhas
14/19 A kérdező kommentje:
A párommal 1 éve együtt vagyunk. Júliusban nem volt lehetséges az összeköltözés, én és a szüleim nem állunk úgy anyagilag, hogy fel tudjak nevelni egy gyereket. A párom akkor is felkészült volt rá. Akkor viszont én nem töltöttem volna be a 18. életévemet mire megszületett volna. A munka lehetőséget a párom miatt kaptam. A tesztet a kérdés után megcsináltam, pozitív eredménnyel. Viszont még egy abortuszon nem tudnék átmenni, sajnos egyszer már megtapasztaltam, ezért is. Nem kamu kérdés, sajnos tényleg megtörtént, nem is vagyok büszke rá.
2014. okt. 7. 13:38
15/19 anonim válasza:
Én biztosan megtartanám! Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell! A baba pedig nagy hajtóerö!
A fertözéseddel kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, de lehet hogy tudnának adni olyan gyógyszert amit szedhetsz várandósan is. Ne vetesd el! Biztos megbánnád, ahogy az elözöt is.
Sok sikert! Majd írj, hogy mi a helyzet veletek!
16/19 anonim válasza:
Nagyon sok kismama streptococcus hordozó (egyes cikkek szerint minden 5.), ha elmondod az orvosodnak, hogy terhes vagy, fog rá megoldást találni, ami nem árt a babának.
17/19 anonim válasza:
Tartsd meg én sajnos elkövettem ezt a hibát 19 évesn hgy anyám hatására elvetettem ill nekem műszeresen fejezték be mert megindult magatol de meg lehetett volna menteni ha kapok gyógyszereeket! Nos most 20 évvel késöbb a meddőségi központba járok mert nincs baba!
18/19 anonim válasza:
Vállald! Mert az a pici már él és téged szeret a legjobban. Ne törődj semmivel és senki mással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!