Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vállaljam a babát?
ennyi eszetek van csak? -.-
kúrtok mint nyulak és mégcsak egy kotont sem tudtok felhúzni
és ne tatsd meg mert csak a saját és a gyereketek sorsát fogjátok megkeseríteni
anyáddal mindenféleképpen beszélj!!!De ugy hogy apád ne legyen ott!!!
Vagy a srác szüleivel tudassátok vagy ahoz a csávó túl puding????
Nos ha terhes vagy akkor minnél elöbb menj el orvoshoz!!!!
Abortusz csak 15ezer csak csökkeny az esélyed a szövödmények miatt és amellett gyilkos is leszel!!!!
Minnél elöbb beszélj anyuddal ő majd segíteni fog(nem fog csak ugy kib@szni ..lehet hogy haragudni fog de ne parázz tulteszi magát rajta és segít a pici lányán)
ANYÁDDAL BESZÉLJ MINDENKÉPPEN MINNÉL ELÖBB!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt nem viccből írom...Ne b@zd el az életed!!!!Hídj nekem a szülők segíteni fognak!!!!!
Gondolkozzatok már el, mielőtt kretén módon válaszoltok, basszus:S
Gondolok itt elsősorban a 62%-os válaszolóra, aki írni nem tud helyesen, ráadásul ilyeneket ír (gyilkos leszel) egy 14 éves lánynak, aki igen: ostoba, felelőtlen és még sorolhatnám, mi volt, de tanácsért jött fel ide, és anélkül is elég sokkos lehet, hogy az ilyen válaszokat olvasná. Örülj, hogy te ezek szerint értelmesebb és felelősségteljesebb vagy, és ennek fényében olyan választ is írj, különben hiteltelen leszel. Ennyit a felháborodásomról.
A kislánynak meg: bármilyen nehéz is lesz, de anyukádnak kell szólnod legelőször, ki segítene, ha ő nem. Nem vagy olyan helyzetben jelenleg, hogy időd legyen a siránkozásra meg félésre, a vigasztalásra várni. Gyorsan kell egy felnőttel beszélned, aki segít feldolgozni, értelmezni stb. a helyzetet, aztán irány az orvos, meg szükség esetén a pszichológus.
Kívánom, hogy szerencsésen oldódjon meg az ügy, és hogy tanulj belőle egy életre. Ne hallgass azokra, akik itt azt írták, hogy végleg tönkretetted az életed. Történhetne úgy is, de másképp is, rajtad áll, hogy végződik.
Ha nem akarsz abortuszt, szüld meg és add örökbe, vagy minden kórház előtt van inkubátor...
Bár szerintem inkább fordulj először a szüleidhez, miután kaptak egy szívrohamot, megoldják majd. Vagyis megpróbálják.
Hogy megtartani? Gyerek vagy még Te is, akinek műanyag babával kéne játszani, nem élővel. Nem akarok rosszat mondani rád, de ha 14 évesen már szexelsz, mi lesz veled 16, 18, 20 évesen? Mikor mennél a diszkóba vagy valamelyik kocsmába a barátnőiddel, de neked otthon kell maradni a gyerekkel és a sza.ros pelenkáját cserélni? Menned kéne iskolába, de holtfáradt leszel az éjszakai sírástól és ébrenléttől? Vagy 20 évesen bevallani a munkahelyen, vagy egy új pasinak, hogy van egy 5 éves gyereked?
Egyszer véletlenül beleütköztem egy reality showba, ahol tini anyák életét követik, vagy micsoda. Olyan korúak voltak, mint Ti, a kiscsaj megszülte a gyereket, és 2 hónap múlva már sírva üvöltött az anyjával, hogy ő ezt már nem bírja, vigye a fenébe a kiskölyköt. Közben az apajelölt is lelépett, pedig a terhesség elején még jóban-rosszban-holtomiglan, de a saját gyereke sírását nem bírta elviselni fél óráig, inkább elment a haverjaival szórakozni.
Utolsónak!
Nem vetted észre hogy te is azt írtad amit Én???Csak én még megdobtam egy kettő olyan mondattal amit még igaznak találok!!!
Nos ha az utolsó szerint nem Rám kéne hallgatni akkor azt írom hogy:Ne beszélj anyáddal!ne menj el orvoshoz!!!Szüld meg a gyereket mert attól minden csak könnyebb lesz és a gyereknek is arany élete lesz!!! Nos kedves utolsó mikor azt írtad hogy ne hallgassanak Rám akkor ezt nyugodtan írhatom...És ne legyél gyerekes hogy azzal jössz hogy valaki helyesírási hibákat ejt!!!Bocs de valaki írni jobban tud mint gépelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!