Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal mindig megszakításos módszerrel védekezünk, ő is szeretne babát, de szerinte még éretlen vagyok és várjunk! Szerintem ha teherbe esnék akkor nagyon örülne neki és örömmel vállalná, de így tudatosan még nem ejtene teherbe! Mit csináljak?
sztem ne verd át!
tudod ezt a dolgot nem lehet visszacsinálni...
Légy türelmes. Majd csak akkor vállaljatok gyereket, ha mindketten készen álltok rá.
Egyébként persze így is bármikor becsúszhat, de erre ne számíts, mi évek óta ezt csináljuk és nem csúszott be a baba. Mondjuk annyi a különbség, hogy nálunk egyikünknek sem lenne problémája vele, csak jó lenne előbb a hitelből kikászálódni. De ha előbb jön, az se gond :)
Ha "női praktika" alatt azt érted, hogy tudatosan félrevezeted valamivel, hogy teherbe ess, akkor kikérem a magam és a női nem nevében! Az nem női praktika, az aljas húzás egy alantas embertől.És aki ezt megcsinálja, az nem érdemli meg, hogy nőnek nevezzék.
Egy évfolyamtársam volt ebben a helyzetben, mint te. Ő szánt szándékkal teherbe esett, hogy "megfogja" a pasast. Együtt voltak a gyerek születését követően 5 hónapig, aztán a férfi lelépett. Maradt utána egy megkeseredett fiatal egyedülálló anya, és egy szerencsétlen elhanyagolt gyerek.
A csaj nemrég összejött egy jóval idősebb férfival, akinek sosem hiányzott a család - erre a lány most várja a második babáját...
Remélem nem így gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!