Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szarul esne, ha a párodról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szarul esne, ha a párodról tudnád, hogy eltartotta az exfeleségét, tőled viszont bekérné a közösbe a fizud felét?

Figyelt kérdés
Miközben szintekkel többet is keres nálad.

ma 10:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
40%
29, a teljes eltartás, meg a mindent kicentizgetek, hiába keresek sokkal jobban, és még az arcodba is mondom, hogy amúgy az előtted lévővel amúgy lovagias voltam között van ám óriási különbség. Nem írta a kérdező egy szóval sem sehol, hogy ő azt akarja, hogy eltartsák. Ha így lenne, már rég otthagyta volna. A pasi nyerészkedik itt egyelőre.
ma 14:46
 32/40 anonim ***** válasza:
39%
31: de, leírta az egyik kommentben, hogy neki minimum ugyanannyit kell kapnia...
ma 14:48
 33/40 A kérdező kommentje:
#32 mi a szart nem értesz ezen?😅 Neked hogy esne, ha tudnád, hogy a párod sokkal jobban bánt az exével? Akár anyagilag, akár szexuálisan, akár bármilyen szempontot nézve? Szerintem ez gáz.
ma 14:52
 34/40 anonim ***** válasza:
47%
33: sztem meg nem, mert érthető, hogy tanul a hibáiból. Ilyen esetben megértem, hogy óvatoskodik, ha lehúzták. És nem bízik meg a következőben feltétel nélkül, mert valszeg az előző sem mutatta ki a foga fehérjét az elején. Meg nekem nem a kitartás meg a pénzelés mutatja a törődést, de kinek mi.
ma 14:55
 35/40 anonim ***** válasza:
32%

Simán lehet, hogy az exével közös életre nem költött havi másfél milliót.

Neked ebből luxus életét biztosít.

Nemhogy a liter tej árát nem kéri el, de (a kérdező írta), hogy minden közös kiadást fedez.

Lehet akkor még nem ment így a szekér és az előző aranyásóra csak pár százezret költött havi szinten.

ma 15:02
 36/40 A kérdező kommentje:
Nem húzták le. Önszántából tartotta el és most is tele van pénzzel. Akkor velem miért akar garasoskodni? Akkor keresek inkább olyat, aki nem rajtam veri le a korábbi sérelmeit :D
ma 15:03
 37/40 A kérdező kommentje:

“Nemhogy a liter tej árát nem kéri el, de (a kérdező írta), hogy minden közös kiadást fedez.”

Te miről beszélsz? Fuss neki újra a kérdésnek, mert pont nem arról van szó, hogy ő fedezné a közös kiadásokat.

ma 15:05
 38/40 anonim ***** válasza:
34, oké, tanult a hibájából, ez rendben van. Akkor ne tartsa el a többi partnerét. Nem is teszi, ez ok. De nehogy már 50/50-ben fillérezgessen miközben ötször annyi a bevétele. És a hülyéje még el is mondja, hogy ja amúgy az exet eltartottam teljesen, de te add le szépen a fizetésed felét!
ma 15:05
 39/40 A kérdező kommentje:
#38 jaja. Majd hülye leszek…persze még gyereket is szüljek neki és én meg jöjjek ki 300 ezerből magamra, amíg ő 1,5 misiből a Bahamákon nyaral. Namégmitnem.
ma 15:08
 40/40 anonim ***** válasza:
Pasi váltás kérdező.Nem is értem minek vagy még vele....
ma 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!