Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni attól, hogy sz exfelesége visszahódítja tőle a férjem?
7 hónapja szültem és nagyon feljöttem rám a kilók. Világ életemben vékony voltam, de a terhesség alatt 22 kg-t felszedtem, ami sehogy sem akar lemenni. Striás lett a bőröm, romlanak a fogaim, a hajam is mintha elvékonyodott volna. Nem gondoltam volna, hogy testileg ilyen megviselő is lehet egy terhesség és egy szülés.
Amikor összöjöttünk a férjemmel a felesége volt elhízva és lestrapálva, belekényelmesedve a házasságba, én pedig tipptopp voltam, tökéletes vékony alakkal, hibátlan bőrrel, persze hogy rögtön belémzúgott.
De az utóbbi időben a exfelesége rendbe szedte magát, elkezdett olyan szinten sportolni, hogy már vívóbajnokságon is volt. Tölt fel edzős videókat, amiken látszik, hogy gyakorlatilag 1 gramm zsír nincs már rajta, brutál kidolgozott az alakja és kockásodik a hasa.
A haja,sminkje folyton olyan mintha most jött volna a fodrásztól,az öltözködése full csinos és nőies, én meg a kicsi mellett egész nap otthon vagyok, nincs is hova kiöltöznöm, az éjszakázástól folyton nyúzott vagyok és annak is örülök ha sikerül hajat mosnom a baba mellett...
Az egyetlen előnyöm vele szemben az, hogy én 25 éves vagyok, ő pedig 39.
Szerintetek a férjem össze szokott hasonlítani kettőnket? Mennyi az esélye,hogy visszacsábul hozzá?
És ők egyáltalán kapcsolatban vannak egymással? Találkoznak? Vagy miért épp ő? Én is azt mondanám, hogy inkább mással fog a nő qrni mint az exférjével, ha olyan top akkor leszarhatja őt.
Te meg ha tudod, hogy ez van akkor minek szedsz fel 22 kilót? Ahhoz azért le kell menni valami kajának, nem láttad, hogy mennyire hízol? Rohadtul sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!