Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra mit jelent? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit jelent? Van félni valóm?

Figyelt kérdés
Párom nagyon jóba lett egy kolleganőjével. Sokat keresi a csaj. És tegnap megnéztem a profilját és láttam hogy a párom ölelést küldött egy 2 évvel korábbi képére. Vitáztunk már miatt, hogy féltékeny vagyok a csajra. De ő annyival elintézte nem dugja meg de a haverságot fenntartja. Nem tudom most ezt hova tenni.
2024. márc. 1. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Én félnék.
2024. márc. 1. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs félnivalód, előbb-utóbb megdugja.
2024. márc. 1. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, úgy tűnik a csaj mellé állt, nem azt mondta, hogy okés látom téged ez zavar, ezért kicsit visszábbveszek. Hogy dugtak-e azt nem tudni ennyiből, de hogy a pasidnak nem lenne ellenére az tuti 😅
2024. márc. 1. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kiraknám mint macskát szarni. Meg fog csalni. Már most aláz a kis kurvával.
2024. márc. 1. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát angyalom ezek már baszhatak is nem is egyszer
2024. márc. 1. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megijeszteni, de nálunk pontosan így kezdődött. Először abbahagyta (legalábbis azt hittem), de csupán csak miután hazajött letörölte a Vibert, ott írogattak. Később azért 1-1 üzenetet volt alkalmam olvasni, a csaj elküldte több kollegájuknak.

Hazudozott neki mindent rólam és a házasságunkról, majd pedig én sz*rba sem voltam nézve, természetesen otthagytam.

Azóta is együtt vannak, a nő nem akarja otthagyni a férjét.

2024. márc. 1. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félnék, mert már rég nem lenne a párom.
2024. márc. 1. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem félnék, egyszerűen csak utána járnék a dolognak, akár ciki, akár nem... Még talán a csajt is megkeresném ezügyben.
2024. márc. 1. 18:06
 9/12 A kérdező kommentje:
És hogyan? Ha rákérdezek nem hiszem hogy azt mondják hogy igen viszonyunk van.
2024. márc. 1. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló volt, sosem hittem volna. Próbáltam úgymond liberálisan állni a dologhoz (16 éves kori első szerelmével találkozott másik országban, véletlenül, és beültek vacsorázni). (Amúgy most vagyunk 48 évesek, a csaj is ugyanennyi). Aztán legközelebb, amikor oda utazott munka ügyben, volt még egy vacsora (és ezt el is mondta nekem). Aztán a csaj írogatott neki, ő válaszolgatott (van egy közös érdeklődési körbe tartozó hobbijuk).

Aztán már minden rossz volt, amit én csináltam.... Aztán elköltöztem, ők pedig azóta együtt....

2024. márc. 2. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!