Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van félni valóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van félni valóm?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival akinek nem rég született egy kislánya.

Viszont ő az asszonnyal nem tartja a kapcsolatot pár hónapja. Napi szinten találkozunk,nem látogatja a gyerekét és a nő is mindenhonnan le van tiltva! Viszont rengeteg nőt követ különböző platformokon. Talaltam egy beszélgetést a telefonjaba a volt nojevel amibe nagyon csunya szavakkal illette azt hogy miért nem akar tőle semmit. A nő viszont le írta hogy a férfi szólt bele az előző kapcsolataba tehát már nem egyszer hagyott el a nő más férfiakat ő miatta. Aki családot ígért neki. De a férfi elhagyta ezt a nőt azért amiért ő elmondta hogy a tűz már nm ég annyira bizonytalan és fél. Vajon nekik lessz újra kezdés?

2023. szept. 1. 08:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nő és gyerek. Szült egy gyereket elkapálta az életét egy gyökèr miatt.
2023. szept. 1. 08:52
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Van.
2023. szept. 1. 08:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Én attól tartok hogy szereti a nőt és én csak egy kellék vagyok jelenleg. Sok olyan üzenetet is láttam ami arra utalt hogy a pasi szereti de a nő elutasító volt. Majd bele ment a dolgokba rengeteget voltak együtt tervezték a gyereket is. Majd a nő közölte hogy fél hogy a pasi el hagyja ezért azt mondta hogy az előző párját szereti akitől ez a pasi el csábította.
2023. szept. 1. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már onnantól nem is állnék szóba vele, hogy csinált egy gyereket akivel nem tartja a kapcsolatot.

Felelőtlen, szar ember lehet.

5/14 anonim ***** válasza:
Az egyik szereplot nem ismered, a maaikat is alig. Lathatoan az elozo kapcsolataban sem sikerult jol megismerniuk egymast, a kolcsonos megfelelesi kenyszer es eljatszott szerepekrol szolt a kapcsolat. Amikor pedig a gyerekkerdes szobakerult, akkor a felelossegtudat legkisebb szikraja nelkul egyezett bele. Ezert kell az ismerkedes alatt jol megismerni a masik szandekait, az ot vezerlo vagyakat stb. Ezt pedig nehez, ha a masik kodosit, nincs ott onismeretben, hogy el tudja mondani, vagy pedig onos jol feldogott erdekbol szerepet jatszik, vagy a megfelelesi kenyszer miatt bemond olyan dolgokat, amirol ugy veli kozelebb kerul a bugyidhoz. A randi nem csak arrol szol, hogy odamegyek jol erezni magam es utana dontok, hogy eleg.jo volt-e, vagy sem. Ehelyett pont a korulmenyek okozta hatastol kell eltekinteni es a masik megismeresere fokuszalni. Ne vigyenek felre az erzeseid, mert pont azokbol lesznek a durva csalodasok.
 6/14 A kérdező kommentje:
Ők 8 évig voltak együtt majd a pasi egyszer ki dobta. Aztán 3ev után bele ronditot az új kapcsolataba hogy újra kezdjék. Baba tervezés stb. Most meg vége. Nem tudom van e okom felni?
2023. szept. 1. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Neki felelosségmentes kapcsi kell az biztos.

Aki még a saját gyerekét nőjét is lesz.rja az bárkit.

2023. szept. 1. 09:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?
2023. szept. 1. 09:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Mégis minek foglalkozol olyannal, akibe ennyire nem szorult becsület és őszinteség? Ne legyél buta.
2023. szept. 1. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Buta egy nő vagy.
2023. szept. 1. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!