Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindennap van h reggel a WC-N kurvákat néz. Ez berögződött nála. Van félni valóm? Még elvileg nem csalt meg
ha meg akarna csalni, nem a WC-n recskázgatna, hanem bizonyos napokon benn maradna "túlórázni".
egyszerűen jól esik neki egy kis másféle inger és egy kicsit elvonul a klotyó nyugalmába. nem kell túlizgulni.
Fogalmam sincs mit néz a férjem a vécén mert nem vagyok ott, te honnan tudod?
#estitroll
"Hát nem tudom, ha én a párom háta mögött izmos pasikat nézegetnék, akkor már egyértelmű lenne, hogy itt lassan szakítás lesz, mert másokra izgulok"
lehet, hogy te így működsz, mások viszont nem. az emberek egy része agyilag nem monogám, és időnként fel fog izgulni mások gondolatától akkor is, ha monogám kapcsolat mellett kötelezte el magát, esze ágában sem lenne megcsalásra vetemedni, és boldog a párjával. a klotyó magányában néhány képet megnézni egy ártalmatlan módja a nem monogám késztetések levezetésének. aki teljesen monogám fejben is, annak nem feltétlen könnyű ezt elképzelni, de tényleg nem érdemes túlgondolni a témát.
de amúgy kérdező, hozd szóba, ha zavar. elvégre a párok elvileg tudnak őszintén beszélgetni egymással, vagy mi a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!