Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a párom nem akar reggel munkába vinni?
A járvány miatt veszélyes a tömegközlekedés, a fővárosban lakunk. Ő a héttől otthonról dolgozik, viszont nekem be kell járnom. 6-ra megyek, megkértem, reggelente vigyen be dolgozni kocsival, hogy ne kelljen buszoznom. Nem akar, mert akkor korán kell kelni, és végre otthon maradhat pihenni. De épp ez az, ő úgyis otthon van egész nap, majd visszafekszik aludni. Nem igaz, hogy ezt nem tudja megtenni értem. Szerintetek jogos? Vagy tényleg nagy kérés lenne ez tőlem? Ti megtennétek a párotoknak?
L/25
Alig lézengenek a BKVn.
De ha ő úgysem meg el hazulról vidd el te a kocsit.
Jogos.
Mondjuk, ha nagyon be lenne szarva a csajom, mint te, akkor lehet, bevinném.
De ne foss már ennyire!
Nekem az exem olyan volt, hogy autóval járt dolgozni, ugyanazon az útvonalon, amin én is és ha csak fél órával később indult volna, akkor együtt tudtunk volna jönni-menni. De nem, ő inkább azért, hogy fél órával előbb hazaérjen, hagyta, hogy én 4 átszállással tömeggel hazavergődjek. Hát nem véletlenül az exem.
Akinek ennyi szívesség megterhelő, az jobban szereti saját magát, mint téged. Ezt jegyezd meg. Ha igazán szeretne, örömmel segítene a helyzeteden. Én is itthonról dolgozok a héten, de akár még alhatnék is egy órát napközben, senki nem venné észre :D Hülye kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!