Laborvizsgálatnál (vér+vizelet) az első pisikockát kell reggel vinni, vagy teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 10:58
1/4 anonim válasza:
kockát pisilsz? :D nem semmi! amúgy, igen! és éhgyomorral menj!
2/4 anonim válasza:
Igen, reggeli első vizeletet. Középsugarasat szoktak kérni, ami azt jelenti, hogy elkezdesz pisilni, kicsit pisilsz, és csak utána fogod fel üvegben. Valamint vérvétel előtt ne egyél, igyál semmit, csak vizet.
3/4 Kfulopke válasza:
Attól függ.
Normál laborvizsgálatnál azt szokták tanácsolni, hogy a reggeli első vizelet alkalmával a legelejét engedd el, és a "középsugaras vizeletet" fogd fel. Vagyis a közepét a vizeletnek. Az elején még az esetleges maszatok is jönnek (pl. WC papír, mikrorészek a vizelet kijuttató szervről).
4/4 anonim válasza:
Na, akkor én elcsesztem, mert reggel mentem ugyan (első laborvizsgálat), de itthon előtte már pisiltem. Nem tudtam, hogy a napi legelső kell, meg nem is mondta senki. Mikor hetekkel előtte időpontot kértem, azt mondták, csak enni nem lehet, a buborékmentes víz engedélyezve van. Nekem is általános labor volt (vér és vizelet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!