Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos, hogy a párom nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy a párom nem akar reggel munkába vinni?

Figyelt kérdés

A járvány miatt veszélyes a tömegközlekedés, a fővárosban lakunk. Ő a héttől otthonról dolgozik, viszont nekem be kell járnom. 6-ra megyek, megkértem, reggelente vigyen be dolgozni kocsival, hogy ne kelljen buszoznom. Nem akar, mert akkor korán kell kelni, és végre otthon maradhat pihenni. De épp ez az, ő úgyis otthon van egész nap, majd visszafekszik aludni. Nem igaz, hogy ezt nem tudja megtenni értem. Szerintetek jogos? Vagy tényleg nagy kérés lenne ez tőlem? Ti megtennétek a párotoknak?

L/25

2020. márc. 16. 19:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%

simán bevinném a barátnőmet munkába. Ezen nem fog múlni.

Azt meg végképp nem értem, hogy aki azt írta, hogy nem lenne neki gond bevinnie a partnerét dolgozni, miért lett lepontozva...

Valaki magyarázza meg, mert nem értem...

2020. márc. 16. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
7%
Ekkora egy f@$zfejt..🤮
2020. márc. 16. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
Jelen helyzetben plane rohadt nagy onzes.
2020. márc. 16. 21:40
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Én sem kelnék fel ezért!
2020. márc. 16. 22:00
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
Hihetetlen, manapsag elvaras, hogy szerencsetlen pasi sofor is legyen.
2020. márc. 16. 23:04
 16/24 Rockarc ***** válasza:
78%

Ez nem lesz egy hosszu kapcsolat, ha azt nezed, hogy mit tehetne erted, nem azt, amit tesz erted. Miert tamasztasz ilyen elvarasokat fele? Ha egyszer be kene vinnie, mert all a BKV, akkor biztos megtenne. De rendszeresen tuti nem fuvarozna be senki. Keress masik munkahelyet, ha messze jarsz dolgozni, vagy tul koran, es ne elvarasokat fogalmazz meg a masik fele. A sajat sorsodert te felelsz, a sajat donteseid kovetkezmenyeivel neked kell szembenezned. Neki miert lenne dolga megoldani a te munkaba jarasodat? En forditott helyzetben tuti nem varnam el senkitol, hogy engem fuvarozzon, az addig a kapcsolatba fektetett energiat tuti nem akarnam igy felelni. Ha megemlited neki, hogy neked rosszul esik bejarni, akkor o donthet ugy, hogy aldozatot hoz, es bevisz. De elvarni, na ahhoz nincs semmi jogod. O egy onallo ember, es joga van a sajat dontesei szerint elni az eletet. Te epp kihasznalni akarod a masikat, raadasul eleg csunyan kovetelozve.

Nyugi, nem csak teged nem fog hajnalban fuvarozgatni, hanem mast sem. Masert sem fog koran kelni, ha ez megnyugtat. A keresed jogos, de o meg jogosan mondhat nemet. Mas se fog fuvarozgatni, abban is biztos lehetsz. Csinalhatsz belole szakito okot, attol jobb lesz?

43F

2020. márc. 17. 00:13
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Igen,jogos. Én nő vagyok, de senkitől nem várnám el, hogy engem fuvarozgasson MINDEN reggel, ha amúgy neki nem is kéne felkelnie.(Mondjuk ez lehet, hogy azért is van, mert én bagoly típus vagyok, és nem tudok rosszabbat elképzelni a korán kelésnél.)

Egyébként én is BKV-zom. Természetesen próbálom elkerülni, hogy megfertőződjek, de ha mégis megtörténik, akkor majd szépen túlélem. Ahogy valószínűleg te is túlélnéd, hacsak nem vagy 70 fölötti vagy krónikus beteg. Szerintem amit csinálsz, fölösleges hiszti. Inkább arra figyelj, ha van idős/beteg családtagod, kerüld el még egy darabig. Rá ugyanis valóban veszélyes, neked meg a barátod reggeli zargatása nem ad immunitást, munkahelyen is elkaphatod. Esetleg boltban. Vagy oda is kocsival mentek be?

2020. márc. 17. 01:27
 18/24 anonim ***** válasza:
19%

Önző a párod egy csöppet.

Megértem én hogy nem akar felkelni, de gondolom te sem akarsz majd kaját elér akni este, ha már egesz nap otthon volt, és aludhazott délig..

2020. márc. 17. 02:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Biciklivel nem tudsz bejárni? Szerintem jó alternatíva lenne, én ezt tenném.
2020. márc. 17. 03:43
 20/24 anonim ***** válasza:
11%
Pasi vágok, de a válaszokból az jön le, a nő kapcsolatban csak dugásra kell. Minden mást oldjon meg magának.
2020. márc. 17. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.