Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a párom nem akar reggel munkába vinni?
A járvány miatt veszélyes a tömegközlekedés, a fővárosban lakunk. Ő a héttől otthonról dolgozik, viszont nekem be kell járnom. 6-ra megyek, megkértem, reggelente vigyen be dolgozni kocsival, hogy ne kelljen buszoznom. Nem akar, mert akkor korán kell kelni, és végre otthon maradhat pihenni. De épp ez az, ő úgyis otthon van egész nap, majd visszafekszik aludni. Nem igaz, hogy ezt nem tudja megtenni értem. Szerintetek jogos? Vagy tényleg nagy kérés lenne ez tőlem? Ti megtennétek a párotoknak?
L/25
De mièrt csak a reggelt említed? Dèlután már èrtef megy, vagy akkor már nem gond a BKV? Pont hogy a dèlután a gázabb.
Hajnalban nincs tömeg. Megèrkezel a munkahelyére, alaposan kezet mosol, kèzfertőtlenítő, ès kèsz.
A válaszokból nagyon szépen kitűnik a mai férfiak rákfenéje. Az, ami miatt sokan közülük nem tudnak fenntartani hosszútávú kapcsolatot. Az önzés. Ki nem lépnének a kényelmi zónájukból a párjukért. Csak innentől már úgy szokott dőlni a kapcsolat, mint egy dominó - ha ő önző és nem hoz érted áldozatokat, akkor nyilván te sem fogsz érte tenni semmit, mert hülye lennél, és innen már csak idő kérdése a szakítás. Volt már 2 kapcsolatom, aminek pont így lett vége pár hónap után és érdekes azoknak a pasiknak előttem sem voltak túl hosszú kapcsolataik. Na vajon miért.
Egy kapcsolat egymás szeretetéről, támogatásáról kell szóljon, hidd el, van férfi, aki ezt gond nélkül megtenné érted(tapasztalatból mondom). A jelenlegi pasidnak nem élete szerelme vagy, ebben biztos lehetsz. Ilyenkor képzeld el azt a szituációt, hogy hogy viselkedne, ha mondjuk már terhes lennél. “Nem nem viszlek sehova kocsival, mert fáradt vagyok”. Na, ilyen férjet szeretnél? :D
Amúgy azt például én sem várnám el tőle, hogy minden egyes nap felkeljen és bevigyen, mert az már az én részemről is önzés lenne, hogy nem hagyom pihenni. De legalább 1-2 napot bevállalhatna. Az a gáz, hogy még a szándék is hiányzik belőle.
Én bevinnélek, valószínűleg nem az a havi 20-30 ezer Ft vágna haza.
Persze kényelmetlen hajnal ötkor kelni.
Viszont amint végetérne a járvány, meg a home office, megkérnélek, hogy ismét járj tömegközlekedéssel (nem tudjuk, hogy a párod eredetileg milyen munkarendben dolgozott).
...De ez én vagyok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!