Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fenyegetőzik valaki társkeresőn, van azért félni valóm?
Egy 28 éves pasi rám írt.
Eléggé sablonos levél volt de nagyon nem is jött be, szegény tényleg csúnya volt, mellette picit kövér, erősen kopaszodó, és 164 cm én 10 cmvel magasabb vagyok.
Ok tudom bunkóság hogy nem írok vissza levelére de talán akkor ugyanezt csinálta volna.
Megmondta hogy le fog nyomozni ip cím alapján vagy egyéb módon és élőben el fog beszélgetni velem az illemről.
Gyorsan le is töröltem magam emiatt az oldalról magam, és elkezdetem félni. Ilyenekhez nem értek mi van ha tényleg le tud nyomozni valahogy és megkeres engem és esetleg bántani fog
99%, hogy csak a levegőbe pofázik, mert elkeseredett, vagy felidegesítette valaki...
ne foglalkozz vele...
24F
Ha sok levelet kapsz nem törvényszerű,hogy visszaírj, egyébként is jogod van megválogatni mire reagálsz.
És vajon mit írtál volna vissza ha nem szimpatikus Neked? Az is jelzésértékű ha nem válaszolsz.
Ez a pasi bunkó, valószínűleg sorozatos visszautasítást kap amit nehezen bír elviselni.
Ráadásul mi értelme is lenne a részéről ha kinyomozná ki vagy?
Szerintem nem lépne, csak csalódottságában vagdalkozik.
Dehogy nyomoz le, nem tud.
Ez csak duma.
De bármelyik társkeresőn tudsz már tiltani, legfeljebb regisztrál megint, ezért valamilyen komolyabb társkeresőn próbálkozz.
Ott ha gyanús, egyből jelezd egy moderátornak.
Pl love.hu
Elég sok megkeserlett, idegbeteg emberke van, női, férfi oldalról is.
Én inkább Te írj valakinek, ha szimpatikus.
Mégis mit képzelt, hogy egy 10 centivel magasabb nőnél labdába rúghat? Van az az angol nyelvterületen használatos mondás, hogy "She's out of my league.":)
Biztos jó párszor kaphatott már kosarat, és ettől kikészült. Jó lenne tudni, hogy csak Téged fenyegetett-e meg, vagy minden nővel eljátssza ugyanezt, aki nem ír vissza neki? Súlyos eset, de szerintem nem kell tőle félni, csak valami nagyot akart mondani, gondolta, hogy kijár neki a "riszpekt". Állítólag gyakori eset, társkeresős nők mesélik, hogy egyes ürgék annyira nem tudnak a visszautasításba beletörődni, hogy utána zaklatni kezdik a hölgyeményt, és tiltani kell, mert nem hagyja abba.
Azért ez szar dolog - az ember társat szeretne, mert az életben már alig lehet bárhol is ismerkedni, felregel egy ilyen oldalra, hogy hátha ott összejön, és ilyen barmok ezt a lehetőséget is elveszik tőle. Tényleg szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!