Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fenyegetőzik valaki társkeresőn, van azért félni valóm?
Egy 28 éves pasi rám írt.
Eléggé sablonos levél volt de nagyon nem is jött be, szegény tényleg csúnya volt, mellette picit kövér, erősen kopaszodó, és 164 cm én 10 cmvel magasabb vagyok.
Ok tudom bunkóság hogy nem írok vissza levelére de talán akkor ugyanezt csinálta volna.
Megmondta hogy le fog nyomozni ip cím alapján vagy egyéb módon és élőben el fog beszélgetni velem az illemről.
Gyorsan le is töröltem magam emiatt az oldalról magam, és elkezdetem félni. Ilyenekhez nem értek mi van ha tényleg le tud nyomozni valahogy és megkeres engem és esetleg bántani fog
A válaszolónak, aki jó nôi módra megpróbálná elmagyarázni, hogy a nôknek miét is van teljesen rendben, ha suttyó parasztként viselkednek:
"Ha sok levelet kapsz nem törvényszerű,hogy visszaírj,"
Egy sablon "bocs, de nem" levelet egyszer kell kitalálni / megírni
(ami kávészünettel együtt is van vagy 5 perc), után meg csak ezt kell válaszüzenetként bemásolgatni. Ami meg üzeneteként van vagy kb. 15mp is. Szóval ez még napi 50 levél esetén is kevesebb, mint napi 15 perc.
De ha még ennyi ideje sincs, akkor ne nyissa meg és olvassa el a levelet, meg ne nézze meg a másik profilját, hogy na vajon hogy néz ki. Ha ezekre van idôd, akkor 15mp-ednek is lennie kell, hogy egy válaszra méltasd a másikat.
----
"egyébként is jogod van megválogatni mire reagálsz. "
Jogod éppenséggel van, hiszen a BTK nem bünteti, de attól még tapló suttyóság. Mint ahogy nekem is jogom van bunkó üzeneteket vagy a farkamról képeket küldeni random csajoknak, de attól még nem teszem, mert tirpák taplóság lenne.
----
"És vajon mit írtál volna vissza ha nem szimpatikus Neked?"
Azért az elég sok mindent elmond a mai "nôkrôl", ha ez tényleg ennyire óriási feladat, hogy valakit udvariasan kellene visszautasítani.
----
" Az is jelzésértékű ha nem válaszolsz. "
Egy kép a farkamról is tökéletesen jelzésértékû. A szemenköpés dettó. Vagy ha szex után nem kereslek, ha már itt tartunk...
----
"Ez a pasi bunkó, valószínűleg sorozatos visszautasítást kap amit nehezen bír elviselni. "
Ja, a pasi frusztrált. De ezt nagy valószínûséggel nem a visszautasítások száma, hanem sokkal inkább a formája okozta - hogy a társkeresôkön a legtöbb "nôben" annyi tartás és udvariasság sincs, hogy legalább olyan szinten emberszámba vegye a másikat, hogy válaszra méltatja.
A normális elutasítást a férfiak zöme jól viseli, mert az egy természetes dolog, hogy nem lehet mindenkinek bejönni. De amikor zsinórban azt tapasztalják, hogy még ilyen szinten emberszámba se veszik ôket, az viszont frusztráló.
=================
=================
A kérdezônek:
Nem tudja lenyomozni az IP címed, és ha le is tudná, azzal se tudna semmit kezdeni, mert nem tudná emberhez / címhez kapcsolni, szóval nem kell félni ettôl.
Viszont amíg számodra ennyire megerôltetô, hogy a másikat minimális szinten emberszámba vedd, ha az nem elég szimpatikus neked, addig légyszi ne iratkozz fel újra társkeresôre.
"13# Bocs, de BAdoon a férfiak 80%-a képtelen jól viselni az elutasítást. Úgyhogy az elején még válaszolgatsz, hogy nem stb..de amikor jönnek a bunkó válaszok,akkor egy idő után inkább magadat kíméled meg attól ha nem is regálsz."
1.) mitôl kíméled magadat? A bunkó válaszoktól? Attó aztán nem, hiszen józan paraszti ésszel belegondolba, ha valaki a korrekt, udvarias visszautasítást nem képes elfogadni, akkor az a suttyó, semmibevevôt még annyira sem fogja.
Az egyetlen, amitôl "megkíméled" magad, hogy minimális energiát kelljen belefektetned abba, hogy a másik embert minimális szinten emberszámba vedd.
És ezt aztán utólag próbáljátok megideológizálni, hogy ez miért is nem suttyóság, amikor a lányok csinálják ezt.
2.) a társkeresôkön fent lévô csajok min. 90% meg egy suttyó paraszt és / vagy ostoba p..csa.
Akkor most a te logikád alapján ugye az is teljesen rendben van és normális, ha ugyanerre hivatkozva innentôl kezdve a férfiak is minden nôt eleve úgy kezdenek el kezelni, mint egy rongyot?
Vagy ha a férfiak csinálnák ugyanezt, akkor az már "szánalmas, lúzer"hozzáállás lenne, nem de?
Hihetetlen, hogy ezt a "lenyomozom az IP címedet" fenyegetést 2017-ben még mindig elsütik. :D
Ne foglalkozz vele, csórikám unatkozik.
Te emiatt törölted magad?
Fogalma sincs az IP címedről, de ha tudná, akkor sem tudná, hol laksz pontosan.
Elég lett volna letiltanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!