Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fenyegetőzik valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fenyegetőzik valaki társkeresőn, van azért félni valóm?

Figyelt kérdés

Egy 28 éves pasi rám írt.

Eléggé sablonos levél volt de nagyon nem is jött be, szegény tényleg csúnya volt, mellette picit kövér, erősen kopaszodó, és 164 cm én 10 cmvel magasabb vagyok.

Ok tudom bunkóság hogy nem írok vissza levelére de talán akkor ugyanezt csinálta volna.

Megmondta hogy le fog nyomozni ip cím alapján vagy egyéb módon és élőben el fog beszélgetni velem az illemről.

Gyorsan le is töröltem magam emiatt az oldalról magam, és elkezdetem félni. Ilyenekhez nem értek mi van ha tényleg le tud nyomozni valahogy és megkeres engem és esetleg bántani fog

2017. márc. 5. 09:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Idegennek nem jár tőlem SEMMI. Nekem sem jár idegentől semmi. "

Ok, ez így korrekt. Akkor senki ne adja meg a minimális emberi tiszteletet se a másiknak.

De akkor ezek alapján mi is a probléma azzal, ha visszautasítás esetén lebüdös ...váznak?

Semmi, hiszen te se várod el a minimális korrektséget és tiszteletet, szóval akkor ez is teljesen rendben van. Innentôl kezdve ez egy teljesen mormális reakció, és az a nô a hülye, aki ezt kikéri magának.

Meg persze azzal sincs egy pillanatig se probléma, amikor a pasik tárgyasítják a nôket - elvégre ugye az alapbetô tisztelet akkor a nôknek se jár.

Szóval semmi gond a szexista viccekkel, beszólásokkal vagy azzal, amikor az munkások az utcán füttyögnek meg hangosan kiabálják, hogy "húú de megk...nálak". A dick-picek küldözgetése is teljesen normális kommunikációs forma ezek szerint.

Elvégre miért járna neked idegenként bármiféle tisztelet? Nem jár, te magad mondtad.

Ha azt mondod, hogy persze, ezek teljesen természetesen így vannak, és hülye minden nô, aki ezeket kikéri magának, akkor elismerem, hogy ez egy korrekt hozzáállás - egy borzasztóan egészségtelen társadalom irányába mutató, de korrekt.

Ha viszont ezekre az a reakció, hogy az azért más, akkor újabb ékes példáját láttuk a nôi hippokráciának.

Kíváncsian várom, hogy na vajon melyik esettel is állunk itt szemben...

2017. márc. 8. 07:55
 32/35 anonim ***** válasza:

Na azt hiszem lezárhatjuk az egyenes válaszra való várakozást.

Na EZ az az eset, amikor a válasz hiánya tényleg válasz - beismerő, sunnyítós és világos válasz.

És valahogy mindig ez a vége: a piros gomb nyomogatás meg a nagy öntudatos melldöngetés az megy, de amikor elő kéne állni a farbával, hogy akkor hogy is van ez, akkor ha ez egyik irányba nem elvárás az alapvető tisztelet, akkor a másik irányba ugyan milyen alapon is lenne elvárva - na ilyenkor megy a kussolás és lapítás.

Ezek után már tényleg csak az a kérdés marad, hogy mégis mi alapján is kéne nekünk megadni a tiszteletet? Mire fel?

Mire fel is kéne emberszámba venni a nőket, és nem csak húsként tekinteni rájuk?

Miért is kéne egyenlő félként kezelni őket?

És persze milyen alapon is van az innentől kezdve elvárva, hogy majd a másik viselkedjen kulturáltan, és fogadja el a visszautasítást?

2017. márc. 25. 22:42
 33/35 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk, hogy nem vagyok fenn társkeresőn, ha fáj valami, az nem az én hibám.

Nem érted, tisztelet és tisztelet közt a különbséget. Te ELVÁRSZ valamit. Én mindenkivel tisztelettel bánok, nem bántok senkit, nem akarok senkinek rosszat. De ezen az oldalon sem válaszolok senkinek. Hisz tudom, mi lesz belőle. Még SOHA az életben nem volt olyan, hogy "oké, akkor szia". Soha.

Az utcán is ignorálom, aki beszól, mert félek. Hála az égnek, itt egy x-szel el tudom tüntetni azt, aki kéretlenül belém mászik.

Alapból az emberekkel tisztelettel bánok, de nem is várok el semmit cserébe. Mikor tartom az ajtót, és nem köszönik meg? Ez van. Nem érdekel. Nem a nagy hálálkodásért csináltam, hanem mert én ezt akarom csinálni. Legközelebb is tartom az ajtót.

Ha valaki rám ír kedvesen, elutasítom, majd qrva vagyok, az nem volt soha tisztelet. Ott volt valamilyen eljátszott dolog, mert akart tőlem valamit. Itt nem emberi tiszteletről van szó, nem emberként tart számon, hanem megszerzendő punciként. Mert ha itt társkeresői vonzatban beszélünk a dolgokról, az már alapból az emberi viselkedésnek egy szubkategóriája. Ott valami KELL a viselkedésért cserébe.

Egyszerűen nincs jogom számonkérni senkitől, miért nem válaszol. Az ő dolga. Ha megkérdezem az időt valakitől, és nem méltat válaszra, megkérdezem mástól. Nem lököm a metró alá, hogy te büdös paraszt, kérdeztem valamit.

"Mire fel is kéne emberszámba venni a nőket, és nem csak húsként tekinteni rájuk?

Miért is kéne egyenlő félként kezelni őket?"

Mert itt már megint különveszed a nőket, pedig emberekről van szó. Mikor nőkről beszélsz, csinos, vékony, hosszú hajú, szexis nőkről, akkor olyanokról beszélsz, akiktől akarsz valamit. Nekik csak akkor jár a tisztelet, ha potenciális partnerként látnak? Egyébként nem egyenlőek? Adj mindenkinek annyi tiszteletet, mint egy idős néninek.

2017. márc. 25. 23:18
 34/35 anonim ***** válasza:

"Nem érted, tisztelet és tisztelet közt a különbséget. Te ELVÁRSZ valamit. Én mindenkivel tisztelettel bánok, nem bántok senkit, nem akarok senkinek rosszat. De ezen az oldalon sem válaszolok senkinek. Hisz tudom, mi lesz belőle."

Hányszor akartok még végigmenni ezen szánalmas önmentegetős és magyarázkodási körön?

Csak ebben a kérdésben legalább kétszer átrágtuk már, hogy miért gagyi kifogás ez.

Egyrészt társkeresőkről volt szó, ahol az emberek eleve azért vannak fent, hogy ismerkedjenek. Ennek megfelelően, ha valaki ennyire retteg, hogy jaj, mi lesz, ha esetleg emberszámba vesz másokat, annak nincs semmi helye a társkeresőn. Az ne is regisztráljon.

Másrészt ne hazudj, nem, nem tudod. Hiszen nem ismered a másikat - benne van a pakliban, hogy bunkó lesz, ahogy az is, hogy nem. Ráadásul ha te eleve bunkó vagy, akkor értelemszerűen a másik is sokkal nagyobb valószínűleg fog eszerint reagálni.

Harmadrészt: ha én meg férfiként azt tapasztalom, hogy a mai nők úgyis suttyó parasztok, akkor a te logikád alapján az is teljesen rendben van, hogy mintegy magamat védve akkor innentől kezdve én is úgy állok minden nőhőz, hogy minden nő k-va?

Ja, vagy az olyan elítélendő meg szánalmas dolog lenne, ha egy férfi csinálja PONTOSAN UGYANAZT a hozzáállást, amit te itt leírtál?

Oly jó lenne most már egy egyenes válasz erre végre az ezredszerre is ugyanannak a teljesen üres és fals kifogásnak az ismételgetése helyett.

-------------

"Az utcán is ignorálom, aki beszól, mert félek. Hála az égnek, itt egy x-szel el tudom tüntetni azt, aki kéretlenül belém mászik."

Még mindig társkeresőkről van szó, szóval ne terelj. És ráadásul pont te mutattál rá egy másik alap okra, hogy társkeresőkön miért teljesen álságos és fals magyarázkodás ez a "jajj, mi lesz, ha bunkón reagálja le" - nyomsz egy tiltás gombot, és ennyi.

-----

"Alapból az emberekkel tisztelettel bánok, de nem is várok el semmit cserébe. Mikor tartom az ajtót, és nem köszönik meg? Ez van. Nem érdekel. Nem a nagy hálálkodásért csináltam, hanem mert én ezt akarom csinálni. Legközelebb is tartom az ajtót. "

És akkor ennek fényében akkor az előbb miért is írtad azt, hogy te azért nem válaszolsz, mert úgyis bunkón fognak válaszolni, mert már eddig is hányszor ez történt??

Vagy az más?

A nagy kifogásgyártásban és szerecsenmosdatásban tényleg ennyire nem tűnik fel, hogy mindössze néhány mondaton belül pont a saját hozzáállásodat cáfolod??

----

"Ha valaki rám ír kedvesen, elutasítom, majd qrva vagyok, az nem volt soha tisztelet."

HA ez történik, akkor valóban nem volt. HA ez történik, akkor ott már nem te vagy a bunkó.

De ahhoz előbb el kell jutni idáig, mert addig ez csak egy feltételes forgatókönyv.

Az meg ott kezdődik, hogy előbb te válaszolsz. Ha ez megtörtént, akkor moshatod a kezeidet, hogy te már nem voltál bunkó, és akkor jön csak fel az a kérdés, hogy vajon a másik bunkó-e vagy sem.

De addig nem, akármennyire is próbáljátok kicsavarni a logikai sorrendet.

----

"Egyszerűen nincs jogom számonkérni senkitől, miért nem válaszol. Az ő dolga."

Akkor ugyanilyen alapon azt sincs jogod számon kérni senkitől, hogy miért nem kulturáltan veszi tudomásul az elutasítást. Akkor az is pont ugyanannyira az ő dolga.

-----

"Ha megkérdezem az időt valakitől, és nem méltat válaszra, megkérdezem mástól. Nem lököm a metró alá, hogy te büdös paraszt, kérdeztem valamit. "

Hol volt szó bármiféle testi erőszakról?

Most akkor a te fejedben ez a kettő tényleg egy szint, vagy csak szimplán ennyire nem tudsz már értelmes érvekkel jönni, de azért inkább írsz valami egetverő maszatolást, csakhogy e kelljen ezt beismerni?

Ez a két lehetőség van. Valamennyire még kíváncsi is lennék, hogy itt vajon melyik esettel állunk szemben, de gondolom egyenes válaszra itt se számíthatok, ahogy eddig se.

-------

"Mire fel is kéne emberszámba venni a nőket, és nem csak húsként tekinteni rájuk?

Miért is kéne egyenlő félként kezelni őket?"

Mert itt már megint különveszed a nőket, pedig emberekről van szó. "

Pont, hogy nem én veszem külön, csak ti ezt vagy nem akarjátok, vagy nem tudjátok felfogni.

Én azt mondom, hogy pontosan ugyanazt a tisztelet lehet elvárni, amit ti is megadtok - ha nem adjátok meg, akkor nektek sincs alaptok elvárni.

Ha az ennyire el- és felfoghatatlan, hogy ha már felregisztráltál egy társkeresőre és megnyitottad valakinek a bemutatkozó levelét, akkor válaszolj is rá, hogy ezt oldalakon keresztül kelljen magyarázni, és a zsigeri ellenreakciókon kívül semmilyen más eredménnyel, akkor ki kell mondani, hogy pont ugyanilyen alapon az is teljesen rendben van, ha a férfiak lekurv...znak, ha vissza mered őket utasítani.

Pont azért, mert nem kéne különvenni, hogy vannak férfiak meg nők, és a tisztelet az egyik irányba jár a másikba meg nem. Pontosan, emberek vannak, tehát a tisztelet vagy jár, és akkor egyenletesen mindenkinek, vagy senkinek.

Ezzel szemben ti vagytok azok, akik elvárnátok magatok irányába a tiszteletet, ugyanakkor azt, hogy akkor ugyanezt a tiszteletet legalább alapszinten a másik irányba is meg kéne adni - aminek, bakker, normális esetben a világ legtermészetesebb dolgának kéne lennie -, azt oldalakon keresztül kell magyarázni, és az agyatlan lepontozáson meg ugyanazoknak az üres és irdatlan gagyi kifogásoknak az ismételgetésén kívül semmire se lehet jutni még így se.

-----

"Mikor nőkről beszélsz, csinos, vékony, hosszú hajú, szexis nőkről, akkor olyanokról beszélsz, akiktől akarsz valamit. Nekik csak akkor jár a tisztelet, ha potenciális partnerként látnak? Egyébként nem egyenlőek? Adj mindenkinek annyi tiszteletet, mint egy idős néninek."

Megint gyönyörűen előjött, hogy mennyire idegen számodra ez az egész kölcsönös tisztelet dolog?

Sehol nem az volt elvárva, hogy potenciális partnert lássanak az emberben. Sehol nem az volt számon kérve, hogy miért nem mondanak igent.

Az volt elvárva, hogy ha már felmennek egy társkeresőre, akkor legyen bennük annyi alap tisztelet és tartás, hogy azoknak a férfiaknak is megadják az alap tisztelet, akiket nem tekintenek potenciális partnernek.

És az gyönyörűen összefoglalja az egész problémát, hogy ez a bot összetettségű gondolatot még ennyi hsz után se sikerült felfogni.

A másik dolog meg, hogy már megint összemosol dolgokat: az alap udvariasságot a hétköznapi életben és a társkeresési viselkedést, hogyan állsz hozzá a másikhoz a társkeresés közben.

Az idős nénire értelemszerűen senki se fog se húsként tekinteni, sem fogja senki sem lekurv...zni, mert bunkó módon utasította el a párkeresési közeledését - már csak azért sem, mert náluk még alap volt, hogy a tisztelet nem csak a nőknek kijáró dolog..

2017. márc. 26. 11:11
 35/35 anonim ***** válasza:

Jaj, te vagy az a szaggatott vonalas... oké. Félremagyaráztál mindent, amit leírtam. Gondolom, bacná az egodat, ha EGYETLEN dologban igazat adnál nekem, ezért jön a logikátlan magyarázkodás.

Hiába mondtam, hogy nem vagyok társkeresőn, nem tudom, mit jelent megnyitni egy lapot.

Gondoltam, válaszolok, láttam, hogy feljött a kérdés. De nekem ehhez nincs kedvem.

Mindenben igazad van, cica.

2017. márc. 26. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!