Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megcsalta az exét, van okom félni?
Sokan azt mondják, aki egyszer csalt, mindig csalni fog. Csakhogy ezt azok mondják, akik maguk sose csaltak. Fogalmuk nincs erről.
Én csaltam meg pasit, de olyat eszembe se jutott volna, akit szerettem. Egyszerűen semmi köze a kettőnek egymáshoz. Akit csaltam, ott nem volt semmi lelki kötelék, egy lakásban kínlódtunk, amíg nem találtam ki megoldást a lelépésre. Teljesen szinglinek képzeltem magam, nem volt kit megcsalni. Ez hogy fordulhatna már elő olyannal, akit szeretek? Tök más szitu.
Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem fog megcsalni, de nem az előző kapcsolatán múlik. Vagy meg fog, vagy nem. 50-50.
#10!Miről kéne beszélgetni valakivel, akit nem szeretsz és már eldöntötted, hogy amint lehet külön mész tőle? Ennek van egy "átfutási ideje", nem akarsz az utcára költözni. De nem érzed, hogy ahhoz az emberhez tartozol. Lélekben szabad vagy, csak egy lakásban élsz valakivel. Miért zavarnál el valakit, aki közeledik hozzád és neked is tetszik? Én mondjuk nem sokáig csaltam, 3 hónap volt az egész, és addig se feküdtem volna le a "régivel", ha nem erőszakol meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!