Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom eddig nem parfümözt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom eddig nem parfümözte magát de mosta a igen amikor megy a munkahelyere van okom félni?

Figyelt kérdés
Igazából itthon minden oké foglalkozik velem, szex is van.
2023. szept. 23. 05:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. És az, hogy van szex és törődés az sajnos egyáltalán nem bizonyítja, hogy minden oké. ( tapasztalat )

De azért remélem, hogy valami egyszerűbb oka van.

2023. szept. 23. 06:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha ez az egyetlen, ami feltünt, akkor nem érdemes foglalkozni vele. De ha van több gyanús jel is, akkor lehet, hogy valaki képbe került.
2023. szept. 23. 08:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszeni akar valakinek.
2023. szept. 23. 09:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus ennyit kombinálni... :D
2023. szept. 23. 09:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi okod aggódni. Nálunk mindenki fújja magát, vettem én is pár parfümöt, de alapból nem szeretem.
2023. szept. 23. 09:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi okod az aggodalomra. Én sem fújtam magam mielőtt elmentem dolgozni. Ott éreztem hogy mindenki illatozik, dezodor, parfüm, minden, így én is elkezdtem. Ennyi. Na meg nálunk olyan meleg van hogy az izzadás alap.
2023. szept. 23. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem aki ennyire paranoiás az ne legyen párkapcsolatban.
2023. szept. 23. 09:41
 8/14 A kérdező kommentje:

Azért furi az egész mert soha SOHA nem parfüm magát ez is megvan neki fel éve szerintem most fújt másodjára belőle (elsőre a boltba)

Még amikor étterembe is megyünk akkor se fújt soha.

2023. szept. 23. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

8

Na és? Én visszakézből elhagynám a párom, ha kiderülne, hogy ennyire paranoiás és gyanakvó és olyan szinten ellenőrizget, hogy azt is tudja, hányszor fújtam magamra egy parfümből... Egyébként rémes lehet úgy élni, hogy az ember minden apró dologban összeesküvést sejt.

2023. szept. 23. 09:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Na akkor hal istennek nem én vagyok a párod. De ezzel nem segítettél nekem :D az ilyen minek ir???
2023. szept. 23. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!