Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem munkahelyére új kolleganő érkezett. Nagyon jóban vannak, együtt töltik a nap nagy részét, napi 10 órát, elnevetgélnek, beszélgetnek ha épp nincs munka. volt, h bementem a páromhoz, a nő feltűnően kedves volt velem is. Van okom félni?
Fogalmam sincs, te ismered a férjedet nem mi.
Megemlítheted neki, hogy téged kezd kicsit zavarni a dolog és kissé elbizonytalanodtál de semmiképp ne kezdj el féltékenykedni és hisztizni.
Kérdezd meg a férjedet, hogy van e okod félni? Komolyan.
Lehet, hogy csak nagyon jól összehaverkodtak. Ez benne van a pakliban.
Ha meg akar csalni, nem szükséges neki ennyire barátkoznia. Ha meg nem akar, akkor a csaj a feje tetejére is állhat.
Szóval kérdezd meg hányadán állnak.
Is-is. Vagy nagyon bűntudata lenne és elmondaná (főleg ha rákérdezel) vagy akkor is tagadna ha rajtakapod őket.
(tudod, mint a viccben: "Drágám nekem hiszel vagy a szemednek?" :D) Szerintem a kérdés egyúttal megelőző jellegű is,mert ha felmerült benne (ez biztos, de minimum megnzéte, hogy jó e a feneke,elvégre pasiból van :D) abból világos lesz, hogy te s résen vagy, nem csak ő van "résen" :)
De tudod ez egy olyan dolog, hogy több kolleginával egy irányba lakunk, simán elviszem kocsival hazafelé, vagy volt hogy egyenesen hazavittem. Párom mondta, hogy későn indultál? Én meg mondtam, hogy nem csak XY-t is hazavittem.
Vállat vont, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!