Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni attól, hogy sz exfelesége visszahódítja tőle a férjem?
7 hónapja szültem és nagyon feljöttem rám a kilók. Világ életemben vékony voltam, de a terhesség alatt 22 kg-t felszedtem, ami sehogy sem akar lemenni. Striás lett a bőröm, romlanak a fogaim, a hajam is mintha elvékonyodott volna. Nem gondoltam volna, hogy testileg ilyen megviselő is lehet egy terhesség és egy szülés.
Amikor összöjöttünk a férjemmel a felesége volt elhízva és lestrapálva, belekényelmesedve a házasságba, én pedig tipptopp voltam, tökéletes vékony alakkal, hibátlan bőrrel, persze hogy rögtön belémzúgott.
De az utóbbi időben a exfelesége rendbe szedte magát, elkezdett olyan szinten sportolni, hogy már vívóbajnokságon is volt. Tölt fel edzős videókat, amiken látszik, hogy gyakorlatilag 1 gramm zsír nincs már rajta, brutál kidolgozott az alakja és kockásodik a hasa.
A haja,sminkje folyton olyan mintha most jött volna a fodrásztól,az öltözködése full csinos és nőies, én meg a kicsi mellett egész nap otthon vagyok, nincs is hova kiöltöznöm, az éjszakázástól folyton nyúzott vagyok és annak is örülök ha sikerül hajat mosnom a baba mellett...
Az egyetlen előnyöm vele szemben az, hogy én 25 éves vagyok, ő pedig 39.
Szerintetek a férjem össze szokott hasonlítani kettőnket? Mennyi az esélye,hogy visszacsábul hozzá?
A 14 és 17-es válasz cseppet bunkóra sikeredett, de van igazságalapja. A terhességi hízás (ami a normális, magzatvíz, baba, méhlepény, megnövekedett vérmennyiség, bőr, mellszövet stb), 8-10kg. Ez az ami feljön, ez teljesen normális, te a dupláját. Abban igaza van, hogy 22kg hízás az rengeteg terhesen is. Ha víz lett volna (mert sokszor az nyomja meg, a vizesedés) az lemegy szülés után pár hét alatt. Mielőtt kérdeznéd: nő vagyok és igen, szültem már, hármat. 9, 11 és 11 kilókat híztam (az utolsónál gdm-es is voltam), nyilván nem egyből tünt el mind, meg állt vissza a hasam, de a 22kg kb fele az "felesleges hízás", nem a "terhességgel jár".
Az exnek már nem fog kelleni, ebben biztos lehetsz. Egyszer már megalázta, túllépett, összeszedte magát. De: nagy eséllyel lesz másik feszes kislány aki "viszi". Ronda dolog emiatt lecserélni valakit ahelyett, hogy támogatná, hogy összekapja magát szülés után, ezt nem tagadom. A terhesség, szülés, gyereknevelés strapás, a hajhullás szülés után általános jelenség (hormokok miatt van), de ez a férfi nem fog kitartani és támogatni abban, hogy helyreállj. Inkább talál mást. Vannak ilyen emberek, te választottad, tudtad, hogy milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!