Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férjem exfelesége mai napig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem exfelesége mai napig nézegeti a közösségi oldalaimat. Szerintetek miért teszi? Hogyan lehetne erről leszoktatni?

Figyelt kérdés

5 éve házasok vagyunk, ők már 10 éve elváltak, semmiféle kommunikáció nincs közöttük.. Az insta storyjaimban mégis mindig látom, hogy kukkol, mert feldobja a neveket, hogy ki nézte meg a videóimat/képeimet. Volt olyan is, hogy véletlenül belájkolta a képemet (gondolom, mert nem igazán ért hozzá), aztán meg gyorsan visszavonta a lájkot.

Az ő házasságuk nem miattam ment tönkre, én a válásuk után ismertem meg a férjemet, mégis visszahallom, hogy mindenféle k...nak és nagys.ggűnek lehord (napi szinten mozgok, magamra odafigyelő, 52 kilós nő vagyok).

Priváttá nem szeretnèm tenni a csatornámat, mert munkával kapcsolatos képeket is rakok ki (ruhákat és táskákat varrok), és emiatt viszonylag sokan követnek, és innen is érkeznek megrendeléseim.

Ti mit tennétek a helyemben?

Én 32N, a férjem 45F, a kukkoló 43N.

2018. jún. 14. 12:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy a mocskolódásaiba nem álltam soha bele. Ő köpködött rám már tücsköt-bogarat, de vissza tőlem soha nem kapott semmit, mert erre a kicsinyes szintre soha nem süllyednék le.
2018. jún. 14. 12:40
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Ne nyilvanosan posztolj. Problem solved.
2018. jún. 14. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Első mondatig olvastam... Ha eddig nem tiltottad le, akkor mégis csak élvezed, h nézeget, különben már meglépted volna. Ennyi.
2018. jún. 14. 12:43
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Létezik tiltás mód. Ha ennyire benne mozogsz az insta világában, h ezen keresztül végzed a munkát, akkor tudod jól, h van ilyen opció
2018. jún. 14. 12:45
 5/14 A kérdező kommentje:

Tiltottam már, de készített másik fiókot magának, és ott folytatta, ahol abbahagyta. Igen, készített újat saját névvel és fotóval. Letörölte az előzőt, majd létrehozott egy újat.

Valószínüleg azt sem tudja, hogy én látom, hogy ki nézte meg a storyjaimat.

2018. jún. 14. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elvált férfi ilyen: mindig jár hozzá egy exfeleség. Akkor is így volt, mikor megismerted, és amikor hozzámentél. Akoor ezt elfogadtad. Nem változott semmi.
2018. jún. 14. 12:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tiltsd azokat is. Majd csak megunja.
2018. jún. 14. 12:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Készíts 2 profilt. Egyik a személyes, másik a munkád. Mondjuk a jelenlegit nevezd ki a munka profilodnak és a személyes posztoknak készíts egy újat. Telefonnal meg már pofon egyszerű a fiók váltásban ide-oda ugrálni. A saját profilodat pedig tedd privátra! Gond megoldva:)
2018. jún. 14. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
tiltani pár kattintás... új profilt csinálni több perc
2018. jún. 14. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Valahogy, közvetve esetleg valaki segítségével hozd tudtára, vagy simán írd meg neki, hogy az insta mutatja azt, hogy kukkolgat Téged. Szerintem azért teszi mert azt hiszi ezt nem tudod meg. Mihely "rájön", hogy ez bizony nem igy van a büszkeség, egó stb. miatt többet nem néz meg. Bár még akkor is megnézhet kamu profilról de szerintem ha ezzel szembesül az nagy égés lesz neki, lehet tanul belőle.
2018. jún. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!