Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férjem exfelesége mai napig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem exfelesége mai napig nézegeti a közösségi oldalaimat. Szerintetek miért teszi? Hogyan lehetne erről leszoktatni?

Figyelt kérdés

5 éve házasok vagyunk, ők már 10 éve elváltak, semmiféle kommunikáció nincs közöttük.. Az insta storyjaimban mégis mindig látom, hogy kukkol, mert feldobja a neveket, hogy ki nézte meg a videóimat/képeimet. Volt olyan is, hogy véletlenül belájkolta a képemet (gondolom, mert nem igazán ért hozzá), aztán meg gyorsan visszavonta a lájkot.

Az ő házasságuk nem miattam ment tönkre, én a válásuk után ismertem meg a férjemet, mégis visszahallom, hogy mindenféle k...nak és nagys.ggűnek lehord (napi szinten mozgok, magamra odafigyelő, 52 kilós nő vagyok).

Priváttá nem szeretnèm tenni a csatornámat, mert munkával kapcsolatos képeket is rakok ki (ruhákat és táskákat varrok), és emiatt viszonylag sokan követnek, és innen is érkeznek megrendeléseim.

Ti mit tennétek a helyemben?

Én 32N, a férjem 45F, a kukkoló 43N.

2018. jún. 14. 12:35
1 2
 11/14 anonim válasza:
40%

Én nem tartom fair-nek, hogy neked kell új fiókot, vagy bármiféle korlátozást bevezetni a saját oldaladon, csak azért, mert más hülye...

Hogy miért csinálja? Mert defektes! Az exek és az új nők közül valamelyik mindig idióta általában, az én párom exe sem tud leállni, csak ő ennél fényévekkel durvábban tolja. Azt látom, hogy jóval fiatalabb vagy nála, gyanítom, hogy csinosabb is, ez azért nagyon bánthatja az egóját, pláne, ha az ő élete nem alakul úgy a válás óta, ahogyan szeretné.

Szerintem ne is vegyél róla tudomást, hadd főjön a saját levében!

2018. jún. 14. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
majd megtudnád, ha lenne közös gyerekük...!
2018. jún. 14. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Szabad ember, azt néz amit akar. Egyébként aki ilyet csinàl az féltékeny. Ha zavar tiltogasd le, majd megunja. Ha nyilvànosan íràsban is mocskolódik, szerintem jelenteni is lehet. De jó a tiltàs, majd meg fogja unni. Jó szar élete lehet ha az exe új nőjére pocsékolja az idejét. Èn valahol sajnàlnàm is...
2018. jún. 14. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a sztori-dolog szerintem pont nem releváns, mert az alkalmazások az arcodba tolják, hogy néééééézd, itt egy napi infó... És ha magadtól nem kattintasz, akkor értesítés, plusz kiírás, akármi.

Messengeren én rendszeresen nézem meg az ismerősök napját véletlenül, mert felvillantja a chat fejek mellett, akár akarom, akár nem... De instán is jártam már hasonlóan, mert az arcomba tolta az értesítést.

Ha nem kommentel, nem szid, nem tesz akármilyen számodra hátrányos dolgot, én nem foglalkoznék vele. Van egy csomó követőd, ha nincs aktivitása, nem mindegy az a plusz egy?

2018. jún. 15. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!