Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a párom exfelesége megkéri őt arra, hogy szerelje meg az autóját?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 17:15
1/18 anonim válasza:
Ha amugy a parod sosem tett ilyet es nem ert hozza akkor nem normalis.
2/18 A kérdező kommentje:
Ért az autókhoz. Nem ezzel foglalkozik, de mindent megjavít. Az exnek van pasija. De olyan, mintha direkt ugráltatná. Van Budapesten több száz szervíz...
2020. febr. 10. 17:19
3/18 anonim válasza:
Ha joban vannak amugy, akkor nem fura. Ha a szakitas ota soha semmit nem beszelnek, akkor fura.
Tehat ezt a dolgot neked kene tudod merlegelni - amennyire lehet, objektiven.
4/18 anonim válasza:
Ha ért hozzá és normális a viszonyuk, akkor miért ne?
Csajomnak az exe az ügyvédje, nekem is az exem az ügyvédem, a másik meg a könyvelőm.
5/18 A kérdező kommentje:
Van közös 6 éves gyerekük.
2020. febr. 10. 17:21
6/18 anonim válasza:
Együtt éltek gondolom nem pár évet. Nem haraggal váltak. Nincs ebben semmi különös
7/18 anonim válasza:
Ármánykodás 🤣🤣🤣 nőjj már fel. Ott a szerencsétlen gyerek is. Vigye szerelohoz, ami tok draga, hogy kevesebb jusson a gyereknek? Az lenne a gáz, ha nem segítené az apa ilyenkor...még az, hogy ez az új nő szerint ármánykodás.
8/18 anonim válasza:
Igen, normális, főleg ha normális a viszony, ami közös gyerek esetén alap kellene, hogy legyen. Nagyon messze áll az ugráltalástól.
9/18 anonim válasza:
Szerintem is rendben van. Jó autószerelőt találni aki nem ver át és nem aranyárban dolgozik baromi nehéz. Felőlem maga a sátán is lehet ha megcsinálja a kocsimat jól és olcsón. Én is hamarabb vinném ismerőshöz még akkor is ha ex. Nekem például az exem asztalos, csomó dolgot csináltattam már vele mióta szétmentünk mert legalább róla tudom, hogy jó a munkája és nem olyan árban dolgozik nekem mint egy tök idegennek. Semmi nem volt közöttünk azóta, mindketten boldog kapcsolatban élünk.
10/18 A kérdező kommentje:
Igen, egyszer belenéztem párom telefonjába, és olyan üzeneteket találtam benne, amikben ellenem hangolja. Sőt, pl ide jönnek a levelei, és párom szaladgál vele hozzá. A nő kölcsönzött ruháit vele hordatja vissza. 100 km-re lakunk Pesttől, és a nő felugráltatja, mert a kocsijába zárta a kulcsát, és párom oldja meg, szedje ki belőle stb. Mintha ezzel fitogtatná, hogy úgy ugráltatja a párom, ahogyan szeretné.
2020. febr. 10. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!