Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális a hazajár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a hazajárással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátnőm 1 éve költözött el szüleitől de azóta is minden hónapban egy hétvégét otthon tölt. Sosem tiltottam a szüleitől nem is tenném meg.

A gondom ott van hogy ő szorgalmasan hazajár a szülei meg nem kíváncsiak rá, mert 50 kilométerre lakik tőlük és az egy, másfél év alatt kétszer jöttek el meglátogatni akkor is egy egy rövid program miatt (karácsony és egy koncert), kb. két-két óra hossza volt..

Sehogy sem tudom neki elmagyarázni hogy a szülei ennyire nem foglalkoznak vele akkor ő miért jár haza ilyen szorgalmasan, A lelkén viseli hogy haza kell menni meglátogatni anyut akkor ez fordítva miért nem működik?

Mikor rákérdeztem a szüleitől akkor az indok az az volt hogy nem akarják Anyámékat zavarni ezt még meg is értem de most már külön lakásban élünk és most sem változott a helyzet ugyanúgy nem jönnek..

2019. okt. 19. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

A lányukra kíváncsiak, rád nem. Veled van a szülőknek problémája. És/Vagy nem láttad őket szívesen, mikor vendégségben voltak nálatok.

Egyébként sincs jogod beleszólni a barátnőd és a szülei kapcsolatába. Főleg nem így, hogy ellenük is hangolod.

2019. okt. 19. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem kell elmagyaráznid neki. Az, hogy nem szeretnek látogatóba jönni, nem jelenti automatice, hogy nem foglalkoznak vele. Vannak akik nem annyira szeretnék eljarkalni. Az èn anyukám is ilyen, anyósom is. Ritkán jönnek, akkor is látni rajtuk, hogy "szenvednek", aztán 2-3 óra után már "mennem kell, mert mèg ezt meg azt kell csinálnom". Jobban szeretnek a saját otthonukban inkább vendègül látni minket. Ès nem lehet azt mondani, hogy nem foglalkoznak velünk, bármiben számíthatunk rájuk.

Ha annyira nem foglalkoznának vele, nem szeretne haza járni a barátnőd sem. Lehet, hogy egyèb okai is vannak, amit te nem látsz át, vagy nem akarsz átlátni. Lehet neki is jól esik, hogy otthon lehet kicsit, nyugodtan tudnak beszèlgetni stb.

Szerintem ne akarj bele szólni ebbe. Havonta 1 hètvège nem sok, hagyd bèkèn.

2019. okt. 19. 09:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy amikor alkalmuk lenne beszélgetni akkor se teszik, mert az egyik alszik, másik telefont nyomkod vagy fogja magát és bemegy a szobájába. Ezt ő mesélte és énis ezt tapasztaltam
2019. okt. 19. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Azèrt nem hinnèm, hogy az egèsz hètvège azzal tellik, hogy nem beszèlgetnek. De tök mindegy. A barátnőd szívesen jár haza, különben nem tennè. Akkor meg minek mószerolod a szülei ellen?
2019. okt. 19. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez még elviselhető. Az én exem ritkábban járt haza, de az elmúlt 10-15 hosszú hétvégén mindig. Azt mondta ő is, nem csinálnak semmit, csak kockulnak egymás mellett.
2019. okt. 19. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nincs ezzel baj. Az én szüleim is 3-4 alkalommal voltak nálunk kb. amióta saját lakásban élünk és rájuk is rájuk van írva, hogy feszengenek, nem találják a helyüket, ezért nem is jönnek. Talán új a helyzet nekik, nem tudom. Teljesen más, ha én megyek haza a házba, ahol felnőttem. Ettől még a szüleim foglalkoznak velem és szeretjük egymást, menni fogok/fogunk hozzájuk.

Ne uszítsd a családja ellen a barátnődet, mert inkább ez a rossz hozzáállás.

2019. okt. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!