Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem ennyire spórol?
Figyelt kérdés
Bőven átlagon feletti a fizetése, én is dolgozom ( bár nekem átlagos fizetésem van. Soha nem költ semmire, van már egy gyermekünk is ( neki azért megveszi ami kell, de húzza a száját néha). De egyébiránt semmire sem költ, pl. hogy a lakást tegyük rendbe, vagy esetleg az autót cseréljük le, mert szükséges lenne. Saját magára sem figyel, úgy öltözködik, mint akinek egy gatyára sem telik. Mindenre azt mondja, hogy "minek" meg hogy "szerintem szükségtelen" ha mégis valamit veszünk, úgy mindenből a legolcsóbbat. Szerintetek ez így rendben van?
Nem baj ha spórol, az már viszont nem egészséges ha túlzásba viszi és nem "él"
2020. jan. 19. 08:28
2/12 anonim válasza:
Biztos otthon ezt szokta meg, vagy sokat nélkülöztek. Vannak ilyen férfiak. Nálunk is hasonló a helyzet, nem is érti miért akarok variálni, minek veszek új dolgokat otthonra vagy a ruhát. A bátyja is mutatta a melegítőjét, hogy húszonöt éves. Mondjuk kifogástalan állapotban volt, nem szakadt vagy ilyesmi. Neki meg biztos te vagy a furcsa, a pazarló ugye?:))
2020. jan. 19. 08:29
3/12 anonim válasza:
Azert a márkás hülyeség meg a lakás rendbetétele közt jócskán van különbség. Az én párom is hasonló volt régen, ezt látta otthon. Mondjuk neki volt igenye a jobbra, csak belenevelték úgy a hülyeséget hogy egy ezer evés szakadt lerobbant kanapét is alig akart kidobni. Aztán belátta hogy nem azert gürcölünk hogy mindenből a xar jusson. Azért az igenytelen öltözködés durva, amikor nagyon kevés penzünk volt turiból öltöztem, megse néztem ki szakadtnak. Magunkkal es a környezetünkkel szemben igenyesnek kell lenni, főleg ha meg is teheti. A másik dolog hogy ilyenkor felmerül a kerdes hogy mire spórol? Felrerakja magának? Mert sok helyen úgy van hogy anyuka veszi a kajat, gyereknek a cuccokat, rezsi..az anyuka fizuja kb elmegy. Apuka meg spórolgat a sajat számláján.
2020. jan. 19. 08:51
4/12 anonim válasza:
A zsugoriság sajnos a személyiségnek egy olyan oldala, amely ha fiatal korban egyszer már kialakult, a hátralévő életben már nemigen változik. Az ilyen emberek azután is nyűtt és kinyúlt pulóverben járnak, ha az előző héten százmilliót nyertek a lottón. Ezért bele kell nyugodnod sajnos abba, hogy állandó kompromisszumokban kell leélned vele az életedet. Nem fogod tudni megváltoztatni. Ez nem "normális" vagy "nem normális" kérdése, hanem egyszerűen csak az a helyzet, hogy ő a személyiségének a spórolás-költekezés dimenziójában a spórolásos végleten van, s ez teljesen független az anyagi jóléttől. Az embereknek szerintem úgy legalább a tizede ilyen, szóval elég sokan vannak. Nagyon ritka, hogy valaki minden szempontból tökéletes párt találjon magának, így ezzel is együtt kell élni. Még mindig egy kicsivel könnyebb ezt elviselni, mint ha a másik végleten volna és meggondolalanul költekezne.
2020. jan. 19. 09:19
5/12 anonim válasza:
Az a baj,hogy valakinek ez már tényleg beteges ... és az nem az a szint hogy 4 ezres vagy 40 ezres nadrágot akar e hordani.
Ha igénytelenül néz ki az baj....
2020. jan. 19. 09:19
6/12 anonim válasza:
Nem, sajnos vannak ilyen emberek. A mai társadalomban ez a mentalitás nem annyira ritka. Beszélj vele erről, hogy hátha tud ezen változtatni esetleg kérdezzetek meg róla egy szakembert, ha nagyon drasztikus lenne a helyzet, mert ez semmiképpen nem normális.
Nekem is van egyébként hasonló mentalitású ember a rokoni körömben, de ők idősebbek. DE a lényeg az, hogy nekik is például már az autójuk olyan, hogy lassan életveszélyes vele közlekedni, de nem csináltatják meg mert "drága" újat meg nem vesznek, mert addig minek amég ez van, pedig simán megtehetnék mind a kettőt. Ezzel az érdektelen szösszenettel csak azt akartam mondani, hogy ilyenekre azért nagyon nem ártana figyelni, ugye te is említetted az autót. Nehogy valami tragédia legyen a vége, mert épp sajnál pár tízezer forintot elkölteni.
2020. jan. 19. 09:31
7/12 anonim válasza:
“Mire mindenről lemondtál, hogy legyen valamid, éppen eltelik egy élet”.
Vannak ilyen emberek. Őszintén szólva én nagyon irigylem őket. Én is átlagon felül keresek, de mindent elköltök. Az arany középutat lenne jó megtalálni.
Legyél határozottabb. Például mondd meg neki, hogy menjetek el ruhákat venni, mert szeretnéd, ha csinos lenne. Az annyira azért nem sok pénz. A lakásfelújítást is tervezzétek be, és mondd meg, hogy inkább majd te festesz, hogy olcsóbb legyen, de te nem akarsz már ilyen lakásban lakni.
Nehéz az ilyen spórolós férfival együtt élni, de hidd el, ennek is van előnye. Meg hátránya is: például ha elváltok, akkor neked volt egy szar körülmények között leélt házasságod, neki meg lesz egy rakat pénze.
2020. jan. 19. 09:46
8/12 anonim válasza:
#10:
Nem az keres jól aki sokat keres, hanem aki megbecsüli! ;)
2020. jan. 19. 10:15
9/12 anonim válasza:
Attól, hogy törölted a válaszomat, még nem leszel jobb. Szánalmas vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!