Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnáltatja a férjem magát, átlag napi! 26-szor! , abban a 3 órában, amit otthon tölt ébren/nap?
Hazajön, úgy csinál a bejárati ajtóba, mint aki majdnem elájul. Hozzá senki ne szóljon, mert fáj a feje. Bunkó, aki nem visz neki vizet, csokit a vérnyomására, hazaérkezésétől számított kb 2 percen belül. Bárki, akiről beszélünk neki, ha férfi akkor egy rossz b'"',..zi szerinte, ha nő, akkor egy olcsó k.,."'va és őt nem érdekli. Kivétel az ő rokonai ugyebár. Ha mindunk valamit, úgy tesz, mint aki nem hallja. Csak azt nyomja, ami őt érdekli, mindenkinek.
Leveszi a kabátját, ablakot nyit, hogy oxigénhez jusson, de úgy sántikál oda, ott fogja mellkasát látványosan. Közbe nyöszörög, hogy fája visszeres lába, viszketnek a pattanásai a hasán, a feje is viszket mert korpás, hogy nézzem meg a körmeit, hogy fájnak neki a munkától. A gyomra savas, úgyhogy ő nem kér a vacsorából (Mekis blokk a zsebében), ő nem is tudja mitől hizik, pedig csak iszik. A sarka fáj, mert rossz a cipője.
Én: Vegyél cipőt másikat!
Ő: Inkább költöm rátok, dehogy veszek. (heti 60-80.000-et költ netes játékokra)
Én: Szedj be egy fájdalomcsillapítót vagy vitamint.
Ő: (inkábba focit nézi)
Én: Megmasszírozzalak?
Ő: Az nem jó neki.
!!!5!!!! éve hallom ezeket a kombinációkat egybe, minden nap! Sajnáltatja magát, amint felhívják a haverjai, semmije nem fáj, megváltozik a hangszíne.
Kipróbáltam, hogy partner leszek a meghallgatásba a szenvedéseinek 4 napig. Akkor ömlik belőle a szenvedés tízszeresen, folyamatosan.
Amúgy lusta szexelni, mert felhízlalta magát, rájöttem, hogy elintézi magának kb 2 perc alatt a wc-be.
Senkire nincs tekintettel, úgy közlekedik, hogy itthon elgyúr mindenkit, ha épp az útjában van. A munkahelyén meg nyal mindenkinek, mert napraforgó eléggé.
Mire jó ez?
"Én: Megmasszírozzalak?
Ő: Az nem jó neki."
Hát ez hülye. De vevő lennék egy jó kis fejmasszázsra.
32/f
Nagyon egyszerű vagy ha ezt eltűröd...
Ja hogy 5 éve elnézed neki mindezt, áhhh, no comment!
Benned egy regényíró veszett el! Olyan érzékletesen írod le a sztorit, olyan életteliek a karaktereid, és olyan mélységű a lélekábrázolásod, hogy hihetetlen, nagyon szórakoztató! Remélem, a főhős és a férje a könyvedben nem kíván gyermeknek életet adni, mert szegény gyerkőcnek megfelelő apakép hiányában igen vacak élete lenne.
Ha minden szava igaz a fenti történetednek, mi köt ahhoz az emberhez? Reménykedsz a változásában? Igen? Sajnos idővel még rosszabb irányba fog változni.
Ez valami rossz kamu már megint. :D Ilyen életképtelen szar alakkal az is hülye aki együtt marad.
Ez a kérdés is teljesen értelmetlen.
Egyszerűen játssza az agyát.
Ő akar lenni a fönők, és unatkozik otthon.
Ha hazamegy köszönj neki, rakd elé a kaját, és ennyi.
Menj a másik szobába vagy menj el a barátnőiddel, sportolj, csinálj olyat amitől külömb leszel mint ő, és ne foglalkozz a szenvedésével.
FÁj a lába a cipőbe?
Vegyen másikat.
Nem vesz?
Akkor szenvedjen tovább. Nyugi ha annyira fájna akkor venne magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!