Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért sajnáltatja a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sajnáltatja a férjem magát, átlag napi! 26-szor! , abban a 3 órában, amit otthon tölt ébren/nap?

Figyelt kérdés

Hazajön, úgy csinál a bejárati ajtóba, mint aki majdnem elájul. Hozzá senki ne szóljon, mert fáj a feje. Bunkó, aki nem visz neki vizet, csokit a vérnyomására, hazaérkezésétől számított kb 2 percen belül. Bárki, akiről beszélünk neki, ha férfi akkor egy rossz b'"',..zi szerinte, ha nő, akkor egy olcsó k.,."'va és őt nem érdekli. Kivétel az ő rokonai ugyebár. Ha mindunk valamit, úgy tesz, mint aki nem hallja. Csak azt nyomja, ami őt érdekli, mindenkinek.

Leveszi a kabátját, ablakot nyit, hogy oxigénhez jusson, de úgy sántikál oda, ott fogja mellkasát látványosan. Közbe nyöszörög, hogy fája visszeres lába, viszketnek a pattanásai a hasán, a feje is viszket mert korpás, hogy nézzem meg a körmeit, hogy fájnak neki a munkától. A gyomra savas, úgyhogy ő nem kér a vacsorából (Mekis blokk a zsebében), ő nem is tudja mitől hizik, pedig csak iszik. A sarka fáj, mert rossz a cipője.

Én: Vegyél cipőt másikat!

Ő: Inkább költöm rátok, dehogy veszek. (heti 60-80.000-et költ netes játékokra)

Én: Szedj be egy fájdalomcsillapítót vagy vitamint.

Ő: (inkábba focit nézi)

Én: Megmasszírozzalak?

Ő: Az nem jó neki.

!!!5!!!! éve hallom ezeket a kombinációkat egybe, minden nap! Sajnáltatja magát, amint felhívják a haverjai, semmije nem fáj, megváltozik a hangszíne.

Kipróbáltam, hogy partner leszek a meghallgatásba a szenvedéseinek 4 napig. Akkor ömlik belőle a szenvedés tízszeresen, folyamatosan.

Amúgy lusta szexelni, mert felhízlalta magát, rájöttem, hogy elintézi magának kb 2 perc alatt a wc-be.

Senkire nincs tekintettel, úgy közlekedik, hogy itthon elgyúr mindenkit, ha épp az útjában van. A munkahelyén meg nyal mindenkinek, mert napraforgó eléggé.

Mire jó ez?

2019. febr. 25. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Ha olyan életem lenne, hogy csak napi 3 órám lenne odahaza, pihenésre, szórakozásra, "élni", és mellette ugyanazon nővel,nos akkor én már rég fejbe lőttem volna magam.

Az a kanod baja, hogy nem erre az életre vágyott/vágyik.

2019. febr. 26. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ex pasim is folyton ezt csinálta munkából haza érve pedig nem végzett valami megterhelő feladatot. Már utáltam mikor haza jött állandóan hallgatni a panasz áradatát és ha nem értek vele egyet vagy nem pátyolgattam akkor megsértődött. Hát meguntam elég hamar és haza költöztem. Nekem ilyen pasi nem kell. Bezzeg mikor én mondtam neki valamit az sosem volt olyan fontos mint az övé. De olyan fáradt sosem volt hogy a barátra ne legyen energiája.
2019. febr. 26. 10:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Inkább azt áruld el, hogy neked milyen mentális betegséged van, hogy képes vagy egy ilyen emberrel együtt élni?
2019. febr. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!