Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnáltatja a férjem magát, átlag napi! 26-szor! , abban a 3 órában, amit otthon tölt ébren/nap?
Hazajön, úgy csinál a bejárati ajtóba, mint aki majdnem elájul. Hozzá senki ne szóljon, mert fáj a feje. Bunkó, aki nem visz neki vizet, csokit a vérnyomására, hazaérkezésétől számított kb 2 percen belül. Bárki, akiről beszélünk neki, ha férfi akkor egy rossz b'"',..zi szerinte, ha nő, akkor egy olcsó k.,."'va és őt nem érdekli. Kivétel az ő rokonai ugyebár. Ha mindunk valamit, úgy tesz, mint aki nem hallja. Csak azt nyomja, ami őt érdekli, mindenkinek.
Leveszi a kabátját, ablakot nyit, hogy oxigénhez jusson, de úgy sántikál oda, ott fogja mellkasát látványosan. Közbe nyöszörög, hogy fája visszeres lába, viszketnek a pattanásai a hasán, a feje is viszket mert korpás, hogy nézzem meg a körmeit, hogy fájnak neki a munkától. A gyomra savas, úgyhogy ő nem kér a vacsorából (Mekis blokk a zsebében), ő nem is tudja mitől hizik, pedig csak iszik. A sarka fáj, mert rossz a cipője.
Én: Vegyél cipőt másikat!
Ő: Inkább költöm rátok, dehogy veszek. (heti 60-80.000-et költ netes játékokra)
Én: Szedj be egy fájdalomcsillapítót vagy vitamint.
Ő: (inkábba focit nézi)
Én: Megmasszírozzalak?
Ő: Az nem jó neki.
!!!5!!!! éve hallom ezeket a kombinációkat egybe, minden nap! Sajnáltatja magát, amint felhívják a haverjai, semmije nem fáj, megváltozik a hangszíne.
Kipróbáltam, hogy partner leszek a meghallgatásba a szenvedéseinek 4 napig. Akkor ömlik belőle a szenvedés tízszeresen, folyamatosan.
Amúgy lusta szexelni, mert felhízlalta magát, rájöttem, hogy elintézi magának kb 2 perc alatt a wc-be.
Senkire nincs tekintettel, úgy közlekedik, hogy itthon elgyúr mindenkit, ha épp az útjában van. A munkahelyén meg nyal mindenkinek, mert napraforgó eléggé.
Mire jó ez?
Ha olyan életem lenne, hogy csak napi 3 órám lenne odahaza, pihenésre, szórakozásra, "élni", és mellette ugyanazon nővel,nos akkor én már rég fejbe lőttem volna magam.
Az a kanod baja, hogy nem erre az életre vágyott/vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!