Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szarul esne, ha a párodról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szarul esne, ha a párodról tudnád, hogy eltartotta az exfeleségét, tőled viszont bekérné a közösbe a fizud felét?

Figyelt kérdés
Miközben szintekkel többet is keres nálad.

ma 10:41
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Nekem az a mostani életszínvonalamhoz képest visszalépés lenne, igen, mivel most többet költök magamra. Ne tegyél már úgy, mintha 300 ezer forint a világ pénze lenne😀Mai árak mellett ez nem sok.
ma 14:27
 22/40 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ne vinnyogj, hanem mondd meg a pasidnak, hogy jobban megéri neked egyedül, mint nélküle, döntsön ennek tükrében - és ha szakít, akkor ne sírjál utána. Ennyi.
ma 14:30
 23/40 anonim ***** válasza:
Lépj az ex nyomdokaiba.Keress olyant, aki még nem égette meg magát, vagy kevésbé sóher.Problem solved.
ma 14:33
 24/40 A kérdező kommentje:
Itt nem neki lenne oka szakítani, hanem esetleg nekem. Ne üljünk már fordítva a lovon.
ma 14:33
 25/40 anonim ***** válasza:
54%
Akkor szakíts, de ez le van írva, csak értelmezni kéne.Másik csávót kell keresni, ha több lóvét akarsz.Az más kérdés, hogy lesz-e ilyen.
ma 14:37
 26/40 anonim ***** válasza:
Oka, joga neki is ugyanúgy van rá. Nem te határozod azt meg. Az is egyfajta logikus gondolkodás, hogy "én előtte megégettem magam, ezentúl felezni fogok, és megérdemlem, mert többet tanultam érte, többet dolgozom stb".
ma 14:39
 27/40 A kérdező kommentje:
Persze, hogy van ilyen. Volt is már. Amúgy nem a pasim lóvéjára fáj a fogam, hanem azt nem szeretem, ha palira akarnak venni és én tegyek magamhoz képest aránytalanul sokat a közösbe. Mikor mást meg eltartanak…
ma 14:39
 28/40 A kérdező kommentje:

Én is égettem már meg magam, attól még nem az új kapcsolatomat szívatom a korábbi miatt :D

ma 14:40
 29/40 anonim ***** válasza:
39%
28: de ez nem a másik szívatása, hanem elővigyázatosság. És úgy látszik, bevált, mert már megy a vinnyogás, hogy nem tartja el a p...dat (és igen, leírtad, hogy minimum annyit akarsz, mint az előző :D).
ma 14:42
 30/40 anonim ***** válasza:
40%
26, ez neked "logikus" gondolkodás, nekem meg kicsinyes, meg lúzer. Ennyi erővel a nő meg logikusan továbbállhat és talál majd egy lovagias férfit, aki a tenyerén hordozza és nem kéri el tőle a liter tej árának a felét, mert van benne annyi férfiasság, meg önbecsülés, hogy nem égeti magát ilyennel.
ma 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!