Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szarul esne, ha a párodról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szarul esne, ha a párodról tudnád, hogy eltartotta az exfeleségét, tőled viszont bekérné a közösbe a fizud felét?

Figyelt kérdés
Miközben szintekkel többet is keres nálad.

ma 10:41
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
#10 hát ja…ne én járjak szarul, mikor az előzőnek a segge is ki volt nyalva. Ez így nem fair.
ma 11:10
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem fair, akkor minek vagy elé???
ma 11:22
 13/40 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, te az exére vagy féltékeny és nincs semmi magabiztosságod , hogy szeret-e a párod. Elég mérgező exskhez hasonlítanod magad, aminek már vége van köztük, és nem vele van hanem veled
ma 12:01
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem az exéhez hasonlítom magam, de ha vele tudott úgy bánni, akkor velem is hozza minimum ezt a szintet. Különben totál jogosan fogom azt gondolni, hogy engem nem becsül meg annyira.
ma 12:25
 15/40 anonim ***** válasza:
64%
Honnan tudod vele hogy bánt, ottvoltál velük? Dehogynem hasonlítgatod magad az exéhez, állandóan azt szajkózod, téged nem becsül meg úgy mint őt. A nő anyaglig nullára húzta, elege lett ezért sincs vele. Ha nem tudod felfogni, hogy neki nem olyan nőre van többé szüksége akit elkell tartania, akkor keress olyan pasit aki eltart téged is. Az exed nemhogy téged, de gondolom másokat sem fog eltartani többet, mert tanult belőle, hogy ez neki nem volt jó buli.
ma 13:48
 16/40 anonim ***** válasza:
35%

Ha ő minden közös dolgot fizetne, akkor miért nem elég a fél fizetésed arra, amit magadra költesz.

Mellesleg ő sokkal többet tesz bele a közösbe, ha feleztek.

Azt pedig nem tudhatod, hogy az exe mit nyújtott az eltartásért cserébe.

Pl szexuálisan.

ma 14:05
 17/40 anonim ***** válasza:

Igen, nekem szarul esne és nem is lennék vele együtt. Nem kell, hogy eltartson, de azért van bőven átmenet aközött, hogy valakit teljesen eltartanak, meg hogy bekérik tőle a fizetése felét úgy, hogy közben a pasi jóval többet keres.

Gondolom a pasinak sem esne jól, ha te meg azt ecsetelnéd neki, hogy az exed annyira jó pasi volt, és annyira jó volt vele a szex, hogy mindent megcsináltál vele és imádtad vele, a jelenlegivel meg állandóan fájna a fejed és alig lenne valami. Ez csak egy példa, de érted...

Ne rajtam verje le a pasi, hogy ő rossz döntéseket hozott az exszel.

ma 14:09
 18/40 A kérdező kommentje:
Köszi 17-es, elég pontosan leírtad, miről is beszélek. Értitek, az exe nemhogy a közösbe nem adott bele, de minden más saját kiadását is vele fizettette, én meg fizetek mindent magamnak + a közösbe is toljak 300 ezret? Ez így hogy lenne fair? Ráadásul nekem maradna magamra 300 ezer, a páromnak meg magára vagy 1,5 millió. Hát kösz…
ma 14:14
 19/40 anonim ***** válasza:
50%

Meg ne sajnáljalak.

1,8 millióból kell valahogy havonta tengődnötök és magadra csak 300 ezret költhetsz.

ma 14:24
 20/40 anonim ***** válasza:
59%
kibújt a szög a zsákból... aranyásó pofára esett
ma 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!