Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert annyira válogatósak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert annyira válogatósak a HOLGYEK? Férfi ne legyen kopasz. Ne legyen ősz.

Figyelt kérdés
Hölgyek festik a hajukat. Teljesen másképpen néznek ki a válóságban, mint kint az utcán/kozmetikázva, magas sarkú cipő csal/. Férfiak részéről nincsenek ilyen csalások.

tegnap 18:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

19

Az önámítás egészen magas szintje. :D

tegnap 19:41
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

21.

Személyesen mennyi szegény embert ismersz, akit kedvelnek a nők? Egy ilyen sincs.

tegnap 19:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

És egy árufeltöltőről, raktárosról vagy segédmunkásról mégis miféle fogyatékos hiszi el, hogy gazdag?

Hagyjuk már.

tegnap 19:44
 24/30 anonim ***** válasza:
82%

22

Könyörgöm, rengeteg csóringer párt / családot ismerek.

Olyanokat is, akik hó végén tényleg százforintokat számolgatnak.

Rengeteg rászoruló család és csóró fiatal pár van, kifejezetten a környezetemben is. De most elég abba belegondolni, hogy szerinted a Havanna lakótelepen vagy a nyolckerben, netán egy borsodi faluban minden férfi szingli??

Kb olyan ezt megkérdezni, mintha valaki hitetlenkedve bizonygatná, hogy márpedig szürke autók nem járnak Budapest utcáin. Wtf...

tegnap 19:47
 25/30 anonim ***** válasza:
80%
Milyen korú hölgyek ilyen válogatósak? Remélem nem azon lepődsz meg hogy 35-40 alattiak kritériumai ezek. Tán húszéves lány kéne a bácsinak?
tegnap 20:00
 26/30 anonim válasza:
100%

Nem vagyok csúnya. Most szállok ki végleg egy bántalmazó kapcsolatból, mióta tudom hogy már nem vagyok kiszolgáltatva, tehát önellátó vagyok, elkezdtem vissza írni egy két embernek.

Volt hogy jóval öregebb, kevésbé jó kinézetű férfivel álltam le gondolván hogy ő biztos kedves rendes megértő. Össze vissza hazudozott, szivatott és a végén benyögte hogy neki baj hogy van gyerekem. XD Mintha addig nem tudta volna. Mert ő egy hasonló kaliberű nőt akar, olyant aki önálló és képes őt ellátni nem követelne semmit(ő az anyjával lakik én külön a szüleimtől), aki képes egyedül kölcsönösség nélkül vinni egy beszélgetést, és persze legyen vagy 10 évvel fiatalabb és ne legyen kövér.

Én csak annyit vártam el tőle, hogy ha már ő kezdeményezte a beszélgetést és az elejétől tudta a helyzetem és nem zavarta akkor ne legyen az hetekkel később miután szeretetet hazudozik meg megkedvelem hogy szarik a fejemre.

Beszélhetnénk róla kinek vannak nagy elvárásai.

tegnap 20:30
 27/30 anonim ***** válasza:
15%

Ja, de ha ők meg levetkőznek, és előkerülnek a csőmellek, szőrös donga lábak vastag bokával, ráncos segg, azt meg fogadd el, és meg ne merj szólalni.

Arc nélkül meg az ilyenek írják, ha meglátnám, akkor a gatyámba élveznék.

Hehe.

tegnap 20:32
 28/30 anonim ***** válasza:

hideg kiráz a kopasz pasasoktól

az ősz haj nem zavar sőt imádnám ha hosszabb haja lenne szakálla ilyesmi

nem zavarna ha festené, mértékkel a raszta is okés,

paróka azért ciki lenne

tegnap 21:01
 29/30 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondom, ha valakinek olyan nő tetszik meg, aki mindenhova kis estéji sminkben jelenik meg az miért csalás? Csak megtudod különböztetni kin van smink kin nem. Ha zavar nem kell olyan nőt választani, aki sminkeli magát. Magassarkú cipő meg, csak feltűnik ha valakin 10cm-s magassarkú van, akkor az valószínűsíthető, nem olyan magas ha lekerül a cipő. Adj magadra, dolgozz önmagadon, legyen jó kisugárzás, legyél vicces, de ha ebből már kettő megvan garantáltan lesz valakid. Na meg nem lehet te mész rá olyan lányokra, akik jócskán válogathatnak, mert mondjuk az átlagtól jóval szebbek? Akkor meg mit lepődsz meg, hogy válogatnak. Te is válogatnál a helyükben, ilyen az élet.
tegnap 21:11
 30/30 anonim ***** válasza:
50%
"Miert annyira válogatósak a HOLGYEK? Férfi ne legyen" impotens,....
tegnap 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!