Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert annyira válogatósak a HOLGYEK? Férfi ne legyen kopasz. Ne legyen ősz.
19
Az önámítás egészen magas szintje. :D
21.
Személyesen mennyi szegény embert ismersz, akit kedvelnek a nők? Egy ilyen sincs.
És egy árufeltöltőről, raktárosról vagy segédmunkásról mégis miféle fogyatékos hiszi el, hogy gazdag?
Hagyjuk már.
22
Könyörgöm, rengeteg csóringer párt / családot ismerek.
Olyanokat is, akik hó végén tényleg százforintokat számolgatnak.
Rengeteg rászoruló család és csóró fiatal pár van, kifejezetten a környezetemben is. De most elég abba belegondolni, hogy szerinted a Havanna lakótelepen vagy a nyolckerben, netán egy borsodi faluban minden férfi szingli??
Kb olyan ezt megkérdezni, mintha valaki hitetlenkedve bizonygatná, hogy márpedig szürke autók nem járnak Budapest utcáin. Wtf...
Nem vagyok csúnya. Most szállok ki végleg egy bántalmazó kapcsolatból, mióta tudom hogy már nem vagyok kiszolgáltatva, tehát önellátó vagyok, elkezdtem vissza írni egy két embernek.
Volt hogy jóval öregebb, kevésbé jó kinézetű férfivel álltam le gondolván hogy ő biztos kedves rendes megértő. Össze vissza hazudozott, szivatott és a végén benyögte hogy neki baj hogy van gyerekem. XD Mintha addig nem tudta volna. Mert ő egy hasonló kaliberű nőt akar, olyant aki önálló és képes őt ellátni nem követelne semmit(ő az anyjával lakik én külön a szüleimtől), aki képes egyedül kölcsönösség nélkül vinni egy beszélgetést, és persze legyen vagy 10 évvel fiatalabb és ne legyen kövér.
Én csak annyit vártam el tőle, hogy ha már ő kezdeményezte a beszélgetést és az elejétől tudta a helyzetem és nem zavarta akkor ne legyen az hetekkel később miután szeretetet hazudozik meg megkedvelem hogy szarik a fejemre.
Beszélhetnénk róla kinek vannak nagy elvárásai.
Ja, de ha ők meg levetkőznek, és előkerülnek a csőmellek, szőrös donga lábak vastag bokával, ráncos segg, azt meg fogadd el, és meg ne merj szólalni.
Arc nélkül meg az ilyenek írják, ha meglátnám, akkor a gatyámba élveznék.
Hehe.
hideg kiráz a kopasz pasasoktól
az ősz haj nem zavar sőt imádnám ha hosszabb haja lenne szakálla ilyesmi
nem zavarna ha festené, mértékkel a raszta is okés,
paróka azért ciki lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!