Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek korral egyre kevésbé válogatósak a nők?
Több nőt is ismerek aki extrém válogatós volt húszon és harmincx évesen, majd 45 körül durván leadtak az igényekből. Nagyon meglepett a változás.
A férfiaknál nem látom ezt a nagy váltást. Eleve nem olyan válogatósak.
Mert 45 évesen rájöttek, hogy
a) ha gyereket akarnak, akkor a leges-legutolsó pillanatban vannak;
b) öregszenek és egyre kevesebb férfinak kellenek.
A férfiak idősebb korban is nagyobb eséllyel tudnak gyereket nemzeni és 50 évesen is van esélyük huszonéves csajokat fölszedni (ha sportos alakjuk van és sok pénzük).
1# Ha egy nő csinos és sok pénze van, ugyanúgy válogathat a pasik között.
Csak sok nő ennyi évesen x gyerekkel és egy rossz házassággal a háta mögött, már életunt. Van aki nem ad úgy már magára, nem emeli ki a nőiességét. De ha összekapnák magukat, még sokan válogathatnának. Én 40 vagyok és bár sosem szültem, férjhez sem mentem, lenne jelentkező 25-50 éves kor között bármikor komoly kapcsolatra is.
45 évesen azért már elég kevés rá az esély, hogy gyereket szüljenek. Vannak rá esetek, de nem az az általános. Ha van jó egzisztenciájuk, akkor nem gondolnám, hogy annyira ne tudnának el lenni kapcsolat nélkül, szexre úgyis találnak jelentkezőket.
Inkább 35 az a határ, aminél a kávéházi bölcsességek alapján be kellene kapcsolni a vészjelzőnek, ha gyereket akar az illető és férjhez kéne mennie az első jelentkezőhöz. Viszont úgy látom ez is egyre kevésbé van így, ma már sokan élnek egyedül, lesznek inkább "macskás nénik". Persze valószínűleg ettől nem lesznek boldogok, de a házasságban élők sem mind azok, ez ennél sokkal komplexebb kérdés.
Én nemhogy nem adtam 40+-osan lejjebb az igényeimből, hanem egyrészt már volt gyerekem, tehát őt is figyelembe kellett vennem, hogy kit "szabadítok rá", másrészt az addigi tapasztalataim alapján bizonyos tulajdonságok esetén rögtön tudtam, hogy na ezt nem és ezt sem.
Külsőre meg mindig is válogatós voltam. Az nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!