Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A rockerek, metálosok kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rockerek, metálosok kevésbé válogatósak?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedek, az általam tapasztalt jelenséget szeretném megvitatni.

Nekem mindigis az ilyen férfiak tetszettek, kivàltképp a hosszú hajú, szakàllas, metàl zenész (vagy zene kedvelő) férfiak.

Anno tàrskeresőztem, és mindig ők írtak/visszaírtak, illetve személyes ismerkedésnél (utca, iskola, rendezvènyek) is sokszor kezdeményeztek nàlam.

Rólam annyit, àtlagos vagyok, nagyon természetes külsővel (festetlen haj, kevés smink).

A szakomból kifolyólag az egyetemi csoportunkban is sok az ilyen sràc, a legtöbbnek szintén természetes külsejű, hètköznapi barátnője van.

Ellenben az àtlagos férfiak (tehàt aki nem követ semmi irányzatot, nem is az a helyi menő típus, de teljesen rendben van a külseje) sosem érdeklődtek iràntam, nekik inkább a szebb, "igènyesebb" nők szoktak tetszeni (megintcsak a környezetemben lévő párokból kiindulva).

Jó, kivételesen szerencsém volt, hogy esetemben a kereslet/kínàlat pont megtalàlta egymàst, de attól még àtlagban érdekel, mi az oka.

(Az igénytelenséggel ne jöjjön senki, ápolt hosszú hajat, rendezett szakàllat sokkal nehezebb elérni, több odafigyelést igényel, mint hajat mosni, simára borotvàlkozni pár naponta)

2017. nov. 22. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Én is jártam ilyen egyetemre, ahol rengeteg rock-er arc volt és hiába mondod, hogy nem igénytelenség, pedig a mi időnkben , aki rock-er volt az igaz rock-er volt és bizony ebbe beletartozott az igénytelenség is. Olyan 85%-ban benn volt az, hogy mindegy csak mozogjon az illető, tehát ezért nem is válogattak soha az ilyen srácok. Nos én teljesen más vagyok én igényes, sportos zselézett hajú olyan igaz macsó gyerek, de mikor mentünk koncertekre, akkor is így pogóztam sportcipőben az acélbetétesek között :D Tehát én soha nem néztem le őket és szerettem is ezt a dolgot, persze rock-er soha nem voltam, de a 90-es évek elején a Moby Dick, Sepultura, Akela vonal bejött nagyon :) Ezeket mondjuk mai napig meghallgatom, pedig igazi őskori techno rajongó vagyok már akkor is az voltam.

Na , de a kérdésre is válaszolva biza benne van az, hogy azért nem válogatnak ezek a srácok, mert mindegy nekik. Persze a mai rock-er srácokat nem tudom milyenek, ők már lehet igényesebbek és jobban odafigyelnek a dolgokra, de ők meg már a szememben nem rock-erek érted, nekem azok a srácok a rock-erek, akikkel felnőttem, leszartak mindent, ha igénytelenek voltak az volt a jó és ennyi. Volt olyan osztálytársam vérbeli rock-er, akik 5 év alatt egyszer sem mosta ki a tornaruháját és abban tornázott, berakta a szekrénybe a suliban és ott volt mindig, tiszta penész volt, de nem érdekelte...abban tolta. Nekem ez jelenti a rock-ert, neked ezek szerint nem ez. Persze lehet igényes is aki rock-er ezzel nem azt írom!

2017. nov. 22. 08:35
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
1-es sportos, igényes macsó gyerek - hát ilyen beképzelt embertől én vlággá is szaladnék. Nevetséges vagy, ahogy vered magad, és sokkal inkább egy ROCKER (így írják), vagy metálos (mint a kedves), mint pl. te.
2017. nov. 22. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
2-es te nem tudsz szöveget értelmezni? :D Én is ott voltam köztük és haverok voltak ezek az emberek, akikről írtam és eljártam velük koncertekre még pogózni is...tanulj meg értelmezni mielőtt engem szólsz le .
2017. nov. 22. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Én lány vagyok, szeretem a metált, a rockot, szóval ezekben a körökben mozgom, de a hosszúhajú, szakállas barátaimnak nagyon szép barátnőjük illetve feleségük van. Biztos vannak közöttük is olyanok, akiknek mindegy alapon müködik, de legtöbbüket, akár egy koncert alatt, szép lányokkal látok.

Egyébként vagyok én, alulról súrolom csak az átlagos kategóriát, de koncertek alatt az 'igényesebb' fajtából jönnek hozzám ismerkedni. Elképzelhető, hogy valóban kevésbé válogatnak :D

2017. nov. 22. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:
A tények és a têvhitek összemosódnak.
2017. nov. 22. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Itt sem érdemes általánosítani, én például úgy 4 évente találkozok olyan lánnyal akinél szívesen kezdeményezek tehát mondhatni válogatós vagyok.

Nem is vagyok egy klasszikus értelemben vett metálos attól hogy szeretem ezt a stílust és zenélek is, próbálok nyitott gondolkodású lenni, nem beleragadni egy szubkultúrába.

2017. nov. 22. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"Ú-je a Rokkerzsoltti a Rokkerzsolti a Rokkerzsoltti ú-je a Rokker Zsolt *JÓ CSAJA NEKI MÉG SOHASEM VOLT*"

Abból kiindulva, hogy a Rokker Zsoltti a Vaskos Tecával él kapcsolatban nem lehetnek túl válogatósak.

2017. nov. 22. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Embere válogatja ugyan, de kis hazánkban nagyon sok rocker inkább konzervatív gondolkodású és értékrendű, mintsem egy nihilista lázadó lenne, így aztán ez megnyilvánul a párkeresésnél is. Persze, ezzel szemben vannak iszonyú dekadens sznobok is, meg mindenféle szélsőség előfordul, de azért a többség meglátásom szerint még mindig egy kicsit földközelibb ennél.

F/28

2017. nov. 22. 16:43
 9/10 anonim válasza:

Nekem nagyon sokáig hosszú hajam volt, viszont annak ellenére, hogy nálam sok black, death, gothic metal is ment, mellette mindig hallgattam különféle elektronikus zenéket is. Szal érdemes a véleményemnél ezt is számításba venni.

Én sokkal jobban szeretem, ha egy lány átlagosan néz ki, vagy nagyon bájos, aranyos, viszont van vmi hibája (külsőleg).

Ezt akaratlanul is észrevettem mostanság magamon... társkeresőkön vagyok éppen és a nagyon túlsminkelt vagy topmodell lányokat nem jelölöm be. Valahogy nem vonzanak, míg szolidabb lányoknál volt, hogy hangosan ment a wow. :)

Hát vannak ilyenek, mondjuk én a túlzott sminket se szeretem. :)

F/39

2017. nov. 22. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Barátom és én is rockzenét kedvelők vagyunk és válogatósak mindketten, neki is a természetes lányok tetszenek, igaz volt agyonsminkelt nője, de vele nem is tartott sokáig a dolog, más problémák is voltak a csajjal.
2017. nov. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!