Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ilyen válogatósak?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm mellett ültem tegnap és a tinder alkalmazást használta és egymàs tán kapták X-et a srácok,ami önmagában nem lenn probléma,de nálam sokkal jobb pasik is simán X-et kaptak.
A végén kb 100 pasiból 2pipált ki.
A lányról annyit kell tudni,h messze van 10/10-től.
Szóval a lányok alapvetően ennyire válogatós vagy a Tinder hozzá ki belőlük.
2016. márc. 25. 13:13
1/10 anonim válasza:
Én is messze vagyok a 10/10-es pasitól, de nekem is 100-ból 2 csaj jön be, és csak nekik megy pipa, a többinek X.
Egyszerűen aki nem tetszik az nem tetszik, nem tudok mit csinálni. 25/F
2016. márc. 25. 13:18
2/10 anonim válasza:
Ha tartós partnert, akár életre szóló társat keresel, muszáj szelektálni. Mindenki nem lehet befutó. :-) Nem ismerem amúgy a tindert, az én telefonom nem alkalmas ilyenekre.
3/10 anonim válasza:
Tinderen én se találtam soha, maximum 100-ból 1-2 normális külsejű srácot. Mondjuk az utcán is kb ez az arány.
4/10 anonim válasza:
Amíg megteheti, hogy van jelentkező akiből válogatni tud, addig válogatni is fog. Ha majd csökken a kereslet, akkor jobban fogja értékelni azt a keveset, ami maradt.
38F
5/10 anonim válasza:
Csak egy kép alapján mégis hogy kéne válogatni? Vagy bejön, vagy nem. Én pont ezért vagyok a hagyományos ismerkedés híve, mert szemtől szembe kiderül, hogy bejön-e az illető és nem egy képet kell minősíteni, hanem magát a személyiségét, és látom is az illető reakcióját.
2016. márc. 25. 13:33
6/10 anonim válasza:
Megtehetik, hogy válogassanak.
2016. márc. 25. 14:58
7/10 anonim válasza:
Igen, tényleg ennyire azok. Egy átlag nő a férfiak 98%-át kapásból elutasítja külső alapján.
2016. márc. 25. 15:10
8/10 anonim válasza:
Én pont így ültem nemrég egy srác mellett és halvány gőzöm nem volt, hogy mi alapján húzogatja jobbra-balra a lányokat, akik szerintem mind átlag felettiek voltak.
2016. márc. 25. 15:24
9/10 anonim válasza:
Ezért felesleges társkeresőre regisztrálni. Kiválasztja a 2
leghelyesebbet és annyi. Persze azok meg csak dugni akarnak vele, aztán megy a rinya, hogy az összes férfi társkeresőn csak azt akarja.
2016. márc. 25. 19:43
10/10 anonim válasza:
Ez nem csak a lányokra jellemző. Alapvetően kétféle tinderező van. Az egyik aki ész nélkül húzogat jobbra mindenkit, hogy majd ha vannak matchek, akkor válogat a lehetőségekből. A másik, aki még válogatósabb mint az életben, és csak a tökéleteseket húzza jobbra, mert ha csak egy összejön akkor királyság van. Én ismerek mindkét csoportban fiúkat-lányokat vegyesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!