Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mire fel vagytok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mire fel vagytok ennyire válogatósak?

Figyelt kérdés
Főleg ezen az oldalon tűnt fel hogy minden pasi olyan jól tudja kritizálni a nőket és pontos leírást tudtok adni mi az ami bejon mi az ami nem ( lásd: tetoválás nem, piercing fúj, nagy orr kizáró ok), mindenki tökéletes testű szerény csajról álmodik aki legyen természetesen gyönyörű. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tudtok az elvárásaitokért cserébe nyújtani? Úgy néztek ki mint George Clooney? Akik ennyire kritizálnak mindent nekik vajon volt már barátnőjük?
2015. máj. 15. 11:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Fiúból és lányból is vannak irreális elvárással rendelkező emberek, akik magukat nem úgy látják, amilyenek valójában. Általánosítani nem lehet, de az ilyen emberekkel felesleges vitatkozni, mert képtelenek elfogadni, hogy nem úgy van, ahogy ők gondolják.
2015. máj. 15. 11:49
 2/17 anonim ***** válasza:
44%
Azért a legtöbb fiú/férfi csak egy pár apró dolgot akar, és ez egyáltalán nem elvárás. A legtöbb ilyen apró dolog meg belső dolgok, nem pedig külső.
2015. máj. 15. 11:56
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
2.: ez nagy tévedés, hogy a férfiaknak nem külsőre van elvárása...
2015. máj. 15. 12:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Pontosan, hogy nem a belsőről beszélek, bárkit megkérdezel első körben a külső tulajdonságokra fog rámenni. És a legviccesebb hogy vannak olyanok akik kijelentik, hogy lehet a lány bármennyire okos, kedves, szép, ha van tetoválása már kizáró ok, mert akkor csak primitív lehet...
2015. máj. 15. 12:31
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem attól nem leszek rossz ember hogy nekem nem igazán jönnek be a tetoválásos csajok meg a pc-sek.

Van 1-2 tetoválás ami szerintem nagyon jól tud állni, de a többi nem.

Nem hasonlítok Clooney-ra mert csak 19 vagyok.

Nem kell hogy tökéletes teste legyen, elég ha nekem tetszik az pedig hogy nem centire akkora csípője mint ahogy én szeretném vagy bármi nem igazán izgat.

Ha nekem egyben van akkor így is úgyis tetszeni fog.

2015. máj. 15. 12:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha a "kedves" hölgyeknek lehet válogatni, akkor lehessen már nekünk férfiaknak is. igaz én annyira nem válogatok, valamennyire tetsszen arcra, meg ne legyen kövér, ennyi.
2015. máj. 15. 16:29
 7/17 anonim ***** válasza:
George Clooney ?Eh az ronda itt látszik meg neked kisanyám,hogy neked nincs ízlésed.
2015. máj. 15. 16:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Például erre verem magam:

[link]

2015. máj. 15. 16:47
 9/17 anonim ***** válasza:
én csak azt kritizáltam eddig itt aki kövér volt és hisztizett.....egyébként kérdésedre válaszolva én személy szerint nem a tökéletes nőt keresgéltem soha vannak bizony átlagosnők is akik hatalmas vonzalmat keltettek bennem míg számomra szebb nők meg semmit ...és ezáltal egy átlagos nővel előbb összejöttem volna mint szebb vetélytársával ......és az elvárásaimat aszerint alakítom h egy szinten legyen azzal amit én tudok nyújtani se több se kevesebb ...
2015. máj. 15. 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha megnézed akkor ezen az oldalon mindenki a címlap pasikat/csajokat várja el, mindenkinek kőkemény megkötései vannak, hogy a párja hogyan nézhet ki, mi az ami megengedett, mi az ami elfogadhatatlan, és persze mindenki hajnali 2-kor is itt válaszolgat és pontozgat, mert ráér, mert tök egyedül van...

és nem, nem csak a férfiak ilyenek, de a nők is.

2015. máj. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!