Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek miért vagytok ilyen válogatósak?
Jópáran belinkelnek ide pasikat/csajokat és még akik jól néznek ki még azokra is ilyen kommentek jönnek hogy "nem jön be" stb komolyan nem kéne egy kicsit lejjebb tenni a mércét?
Azt meg nem hinném hogy a kritizálók annyira jól néznének ki tehát nem is értem minek ez a válogatás?Ha rajtatok múlna biztosan kipusztulna az emberiség!
Gondolom ez a kérdés nekem szólt...
Sajnálom, ha azt írom, hogy "nem jön be".
De sajnos ezt el kell fogadnod, hogy veled ellentétben nem dugnék meg minden 2. igénytelen 19-20 éves pinát. Ki tudja melyik retkes ci*ány f*sza járt már benne. Így ne csodáld ha azt írom egy k*rva képéhez, hogy "NEM JÖN BE BZMG"!
Na felfogtad, hogy miért?
Ez nem igaz,ha valaki jó pasi vagy nő az mindenkinek be jön.David Beckam pl mindenkinek bejön,nők közül meg Salma Hayek vagy hogy kell leírni a nevüket
Aki az ellenkezőjét állítja az hazudik és csak ki akar tűnni a többi közül hogy ő neki nem jön be
Szerintem az az ázsiai csaj nem volt igénytelen de mindegy,kívánom hogy az legyen a "legcsűnyább" nőd
Ahány ember annyi ízlés.
De egyébként is azt kérdezték, hogy szarrá szopatnánk és dugnánk e a csajt. Hát képzeld, mivel nem akarok sem AIDS-es lenni, sem egyéb betegségeket összeszedni nem dugnám szarrá és nem szoptatnám meg. :)
Átkozz el, hajrá... Szánalmas. (:
Reggelre meg fogok halni és rám ég a ház, igaz? Tudom, elhiszem.
Ha rajtad múlna biztos, hogy még a kőkorszaknál járna az emberiség.
Szerintem te vagy a szánalmas.Visszavehetnél a képedből mert szerintem te neked még egy féltonnás cigány k*rva se jönne össze,nemhogy az a csaj
Egyébként kit érdekel ha a fél világ járt benne?Itt az volt a kérdés hogy jól néz ki e vagy sem,nem pedig az hogy feleségül akarod e venni.Szövegértelmezés egyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!