Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek miért vagytok ilyen válogatósak?
Jópáran belinkelnek ide pasikat/csajokat és még akik jól néznek ki még azokra is ilyen kommentek jönnek hogy "nem jön be" stb komolyan nem kéne egy kicsit lejjebb tenni a mércét?
Azt meg nem hinném hogy a kritizálók annyira jól néznének ki tehát nem is értem minek ez a válogatás?Ha rajtatok múlna biztosan kipusztulna az emberiség!
Én is tudnék neked szépeket mondani de nem teszem mivel egyből bannolnának erről a cenzúrázott oldalról,nekem meg meg dinamikus IP címem van,proxy szerverekkel meg nem szarakszom úgyhogy keress más helyet ha oltogatni akarsz
"Szerintem te vagy a szánalmas.Visszavehetnél a képedből mert szerintem te neked még egy féltonnás cigány k*rva se jönne össze,nemhogy az a csaj"
Tulajdonképp benne vagyok egy kb. fél éves kapcsolatban, de nem hinném hogy bármi közöd lenne hozzá. Viszont, állítom, hogy olyan nővel vagyok együtt akit te még álmodban is képtelen vagy elképzelni, nem még összeszedni egy hasonlót. (: Sajnálom, de nem jönnek be a c*gányok, bármilyen meglepő. Sőt, még kerülöm is őket, főleg a k*rvákat. :) Sajnálom, de nem süllyedek le a szintedig.
"Itt az volt a kérdés hogy jól néz ki e vagy sem,nem pedig az hogy feleségül akarod e venni.Szövegértelmezés egyes"
És ha már én szövegértelmezésből egyes vagyok, akkor te még is mi? Kis fika vagy bzmg. (:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__32..
A következő válaszod az lesz, hogy nem látok?
"Ti is szétdugnátok és agyon szopatnátok? KÉP"
Tudod mi a szánalmas? Amit te produkáltál az előbb hülyegyerek...
Na takarodj aludni. ;) Mindenki jobban jár.
Salma Hayek is itt "kérdezte", hogy bejön-e nekünk? És én erről lemaradtam ? :O
Bár nem értem neked mitől lesz jobb, ha mindenki itt fogja verni az értelmi sérült, tucat kinézetű, önbizalom hiányos 14 éves kis lánykákra. Igen általában ők tesznek ki kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!