Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emberek miért vagytok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek miért vagytok ilyen válogatósak?

Figyelt kérdés

Jópáran belinkelnek ide pasikat/csajokat és még akik jól néznek ki még azokra is ilyen kommentek jönnek hogy "nem jön be" stb komolyan nem kéne egy kicsit lejjebb tenni a mércét?

Azt meg nem hinném hogy a kritizálók annyira jól néznének ki tehát nem is értem minek ez a válogatás?Ha rajtatok múlna biztosan kipusztulna az emberiség!

2012. júl. 19. 02:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha az előző dinnyemellre gondolsz, akkor én inkább hányok tőle... ja akár tetszhetne is, de mikor egy nőnek a melle nagyobb mint a feje, az inkább egy nyomorékra emlékeztet.
2012. júl. 19. 02:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Van akinek a természetes és főleg ÉLŐ fiúk/lányok tetszenek. Erre nem sikerült gondolni? És ezért írja, hogy nem jön be neki a pop sminkes makkarc. Egyébként a hideg, rideg, IQ zsák, pláza luvnya kinézetű csajokat én sem bírom. Felőlem bárki bármit beépíthet akárhová, nem tudok vele mit kezdeni. pl egy adag budai kutyaürülékkel tölti fel a száját vagy a szemhéját a paraszt. Mert ez is el fog jönni még, figyeld meg!
2012. júl. 19. 02:35
 13/20 A kérdező kommentje:

Én is tudnék neked szépeket mondani de nem teszem mivel egyből bannolnának erről a cenzúrázott oldalról,nekem meg meg dinamikus IP címem van,proxy szerverekkel meg nem szarakszom úgyhogy keress más helyet ha oltogatni akarsz

2012. júl. 19. 02:37
 14/20 A kérdező kommentje:
*nekem meg nem dinamikus IP címem van
2012. júl. 19. 02:38
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

"Szerintem te vagy a szánalmas.Visszavehetnél a képedből mert szerintem te neked még egy féltonnás cigány k*rva se jönne össze,nemhogy az a csaj"

Tulajdonképp benne vagyok egy kb. fél éves kapcsolatban, de nem hinném hogy bármi közöd lenne hozzá. Viszont, állítom, hogy olyan nővel vagyok együtt akit te még álmodban is képtelen vagy elképzelni, nem még összeszedni egy hasonlót. (: Sajnálom, de nem jönnek be a c*gányok, bármilyen meglepő. Sőt, még kerülöm is őket, főleg a k*rvákat. :) Sajnálom, de nem süllyedek le a szintedig.

"Itt az volt a kérdés hogy jól néz ki e vagy sem,nem pedig az hogy feleségül akarod e venni.Szövegértelmezés egyes"

És ha már én szövegértelmezésből egyes vagyok, akkor te még is mi? Kis fika vagy bzmg. (:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__32..

A következő válaszod az lesz, hogy nem látok?

"Ti is szétdugnátok és agyon szopatnátok? KÉP"

Tudod mi a szánalmas? Amit te produkáltál az előbb hülyegyerek...

Na takarodj aludni. ;) Mindenki jobban jár.

2012. júl. 19. 02:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs nagy igéynem, csak vékony legyen és arcra fogjon meg a lány. Aztán a jellem úgyis fontosabb, mert ha egy utálatos szépség, akkor nem kéne max szexre.
2012. júl. 19. 03:15
 17/20 anonim ***** válasza:
A link sajnos már nem él. De ha egy buta fejű, szilikonos csajról van szó, akkor az engem taszít.
2012. júl. 19. 09:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Salma Hayek is itt "kérdezte", hogy bejön-e nekünk? És én erről lemaradtam ? :O

Bár nem értem neked mitől lesz jobb, ha mindenki itt fogja verni az értelmi sérült, tucat kinézetű, önbizalom hiányos 14 éves kis lánykákra. Igen általában ők tesznek ki kérdést.

2012. júl. 19. 10:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát az ürülék lehet.
2012. júl. 20. 04:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom te hogy vagy vele,de egy alkalomra sokat elfogadna az ember,de ha párról van szó akkor helyén való a kritikus szemlélet...
2012. júl. 21. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!