Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mire fel vagytok ennyire válogatósak?
Nem szoktam ilyen közhelyekkel egyet érteni, de...
Nagyon sok férfi,fiú elképzel magának egy tökéletes alakú, porcelán cicababát, amit vagy meg kapnak vagy nem...
Kérdezem én is...Mire fel? Egyeseknek tükörbe kellene nézniük, mielőtt egy ilyen nőt elképzelnek maguk mellé.
Csak megnyugtatásul közlöm: A tökéletes alkatú hölgyemények ritkán választanak maguknak olyan pasit, aki küllemre átlag vagy átlag alatti... De sok sikert Srácok...További jó álmodozást. :)
"mindenki tökéletes testű szerény csajról álmodik aki legyen természetesen gyönyörű."
Én nem,mert azok a legnagyobb k..rvák,hahaha!
"Csak megnyugtatásul közlöm: A tökéletes alkatú hölgyemények ritkán választanak maguknak olyan pasit, aki küllemre átlag vagy átlag alatti... De sok sikert Srácok...További jó álmodozást. :)"
11-es: ez a lányokra is igaz. Hányan írják, hogy évek óta egyedül vannak, ha mégis összejön egy pasi, annak csak szexre kellenek, utána mindig kiderül, hogy az átlag lányok úgy gondolják majd az alfa hímek mellettük szelídülnek meg, esetleg éveken át várják a tökéletes herceg feltűnését mindhiába. Nem csak a srácok álmodoznak, miközben ők átlagosak, vagy átlag alattiak...
(Nem vagyok tökéletes, és a páromnak sem kell annak lennie. Ha én tudok tenni azért, hogy jó formában legyen a testem, akkor azt hiszem, nem nagy elvárás, ha a lánynál is szeretem ha foglalkozik magával, de a lánytól sem várom el a baba arcot, vagy például a tökéletes kebleket, mivel ezért ő sem tud semmit tenni, ahogy én sem leszek jobb képű bármennyire is szeretnék :)).
11-es vagyok.
Persze, értem én :)
Nyugi :)
Csak moooost hatalmas belső feszültségem van és időközönként kijön :) Bocsi :)
Semmi gond, sokan járnak ide feszültséget levezetni, ki így, ki úgy :PPP
Örülök, ha segíthettünk :)
(a szerencsés #13as)
A 13-asnak igaza van, de itt az ellenérv.
Ha egy csúnyácska lánynak tetszik egy jó csávó, akkor mégis miért állna össze a lánnyal?
Talán a belső miatt, mert lehet hogy kedvesebb, mint a nagymellű, formás társai....DE
AZ EGÉSZET KEDVESSÉGET MEGETTE A FENE, HA SEMMI TESTI VONZALOM NINCS, a fiúnak szerinted milyen érzés együtt lenni valakivel, akivel nem azért van, mert szeretik egymást, hanem mert ez jutott neki.
Oké, hogy ez nem kívánság műsör, de akkor is inkább szinglit, szűzen halok meg...már bocs
Valami testi vonzalomnak akkor is kell lenni, ha tetszik ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!