Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is ilyen válogatósak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ilyen válogatósak vagytok, vagy csak én?

Figyelt kérdés

Most ha csak a külsőt nézzük.Alig látok valami jól kinéző pasit az utcákon,(azért akad persze,de nem valami sok)és akikről itt láttam képet 10/1 ha tetszett.

Veletek is így van vagy csak nekem túl magasak az igényeim?

2012. okt. 1. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Hát, nekem se jönnek be a pasik meg kell hogy mondjam.

18/F

De a lányok terén én is nagyon válogatós vagyok.

2012. okt. 1. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Én lejjebb adtam,mivel aki velem összejönne annak is muszáj lesz lejjebb adnia /
2012. okt. 1. 19:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre, ha neked nem tetszik, akkor minek jönnél össze vele?
2012. okt. 1. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:

persze, előfordul, főleg, ha csak képen látom, mert akkor csak a külső adott, és akkor hogy a fenébe tudna tetszeni egy nem jóképű...de élőben más, persze attól még van egy tól-ig határ

ja, én is válogatós vagyok azért, hogyne!

ö, nekem egy pasi küldött képet, h véleményezzem, és írtam neki őszintén, egyébként tök jókat, és még csak egy köszit se kaptam, úgyh leszokok erről...

2012. okt. 1. 19:45
 5/13 A kérdező kommentje:

hát akkor megnyugodtam némiképp:DD

köszi a válaszokat:)

2012. okt. 1. 19:50
 6/13 ASOT ***** válasza:
Hajjajj de még mennyire.
2012. okt. 1. 20:03
 7/13 anonim ***** válasza:
A lányok mind ilyen válogatósak külsőre. Belsőre annál kevésbé.
2012. okt. 1. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a pasikat, lányok terén külsőre rengeteg bejön, de miután beszélgetek velük egy kicsit a 98%uk üres, jellemtelen, nincs bennük semmi bensőség ami megfogna
2012. okt. 1. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
én is nagyon válogatós vagyok :D de általában a jóképű pasik meg seggbunkók, és ilyeneket inkább hanyagolok..
2012. okt. 1. 20:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, lennél szíves leírni - minél részletesebben -, hogy számodra milyen a jól kinéző pasi?

Köszi!

2012. okt. 1. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!