Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a pasitokkal/férjetekkel vásárolni vagytok, akkor a párod viszi a sok cuccot vagy hagyja, hogy te cipekedj?
Csak őszintén, úgyis anonim az oldal :D kíváncsi vagyok, hogy mennyire udvariasak a pasik :)
Persze pasik is válaszolhatnak!! :D
kort is írjatok, köszi :)
én egyedül szoktam vásárolni, párom még nincs, szüleim már nincsenek. néha nehezemre esik bevásárolni, de hát muszáj.
28F
Mi féle kérdés ez? :D Nekem nem szokta hagyni hogy én cipekedjek :D
19.L
Én ha lány baráttal is vagyok bárhol, és több cucc is van nála, meg szoktam kérdezni, hogy valamit átvegyek-e...
Egyrészt: Neki is könnyebb
Másrészt: Mi az már, hogy a lány tele van aggatva, én meg csak megyek mellette? :D
De egyébként az meg megint alap dolog, hogy a barátnőmről levegyem (mint férfi) a terheket...
F/17
Na igen. Én is ezt gondolom, hogy alap dolog. Az én párom se engedné, hogy cipekedjek..néha túlzásba is viszi a dolgot :D de tök sok pasiról tudok, akik nem hajlandóak cipekedni a barátnőjük helyett.. egyik ismerős csávó is inkább tolja az üres babakocsit ahelyett, hogy átvenné a 2-3 szatyrot az asszonytól.
Ezért tettem fel ezt a kérdést, mert úgy látszik nem minden pasinak alap dolog, pedig az kéne hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!