Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miket hordtok otthon, amikor a pasitokkal, férjetekkel vagytok?
Mennyire figyeltek rá, hogy otthon mennyire vagytok csinosak? Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik együtt élnek a kedvesükkel. Persze attól még más is leírhatja, hogy hogyan öltözködik, amikor a pasijával van lakáson.
Légyszi írjátok a komment mellé, hogy együtt éltek-e vagy sem!
vagy csipkéshálóruha,a dögösebbik fajta,vagy bő póló és párom boxere...itthon sosem vagyok tulzottan felöltözve,sokszor ruha nélkül vagyok
kedvtől függően,meg persze attól,hogy épp azt akarom,hogy vesse rám magát,vagy eszébe ne jusson ilyen:D
22/L (24/F, 3 éve együtt,félig együttlakva)
Mi sem élünk együtt, de amikor jön nálunk nem szoktam kiöltözni farmer nálam is+póló/pulcsi+melegítő semmi extra. Amikor én megyek náluk akkor viszont kiöltözöm mert mégis csak végig kell vonulni a fél városon :D. Szerintem nem az olyankor a lényeg, hogy ki legyek öltözve (ő sincs, ha én megyek), hanem ápolt légy, szép frizuval :D, jó illatú és érezd magad kényelmesen. Szerintem.
23L/28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!