Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mióta lettek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mióta lettek ilyen válogatósak? Szerettem volna egy régi-új ismerőst megkérni valamire és élből elutasító volt.

Figyelt kérdés

Csak baráti szimpátiát tápláltam volna egy ismerősöm iránt, aki egy közös "munkát" mondott le pusztán félreértésből. (Nem lehet senkinek az értésére adni, hogy szimpatikus? Egyből többet képzel a beszélgetésekbe?)

Azt mondta, hogy "maradjak a barátommal" és keressek "női lelki vezetőt"(?) Mások is találkoztak hasonló élményekkel egyházi körökön belül?

#imádság félreértésekkel?!
ma 07:58
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Annak semmi köze a válogatóssághoz, hogy lemondott egy közös munkát. Nem ér rá, kihasználásnak érzi, esetleg simán lusta.
ma 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mi ez a duma, hogy "válogatós"? Hogy jön ez ide?

Félreértett valamit, és egyértelműen jelezte neked hogy hol a határ, a félreértése alapján. Talán tiszta vizet kellett volna öntened a pohárba nála. De itt is totál ködösen fogalmazol, nem csodálom, ha ő sem ért téged :D

ma 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit értett félre?? Közölte veled maradj a barátodnál, neki legalább van gerince☝️
ma 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy félreértés volt (bár ez akkor derülne ki, ha felfednéd, hogy mi az a "közös munka" amit felvetettél)

Ettől függetlenül elmesélem, hogy én is jópárszor tapasztaltam már, hogy a csajnak van pasija, stb, de tőlem kér olyan szívességet, amit a pasijának kéne megoldania. Ráadásul akkor böffen csak felém, ha kell valami neki.

Pl legutóbb egyik jogi segítséget kért, közben hetekig tojt a fejemre, kiderült több vasat tart a tűzben, el se olvasta az írásomat, ami meg nekem kellett volna segítségnek az egyik fülén be a másikon ki. stb.

Másik alkalommal olyan is volt egy másik csajnál, hogy költöztetésben akart segítséget, kell a kocsim, az emelgetés, de ennyi. Amikor én kértem valamit amiben ő lett volna jó, az meg totál ignorálva volt.

Ez mind szép és jó, mindig is segítőkész voltam, de azzal szembesültem az évek során, hogy nagyon sokan (lehet az férfi is, lehet az nő is, de többnyire nőknél tapasztaltam) hót lazán visszaélnek ezzel, és a legtermészetesebben gondolják, hogy nincs az ilyen egyoldalú emberi kapcsolatokkal semmi gond, nekik ez így jó. Tojnak a fejedre, de amikor nekik kell valami, akkor "barátilag segítsek" ... nagy barátság ez.

ma 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is élből elutasítanálak, nagyon fura vagy.
ma 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem segítek SENKINEK, így nincs belőle probléma.
ma 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Válogatós a pasi mert elutasított mivel ki akartad használni? Nem, van önbecsülése. Nagyon jól tette! 🤗
ma 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Közös munka lehet valójában szexvideó lett volna, csak mi értettük félre!
ma 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!