Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mióta lettek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mióta lettek ilyen válogatósak? Szerettem volna egy régi-új ismerőst megkérni valamire és élből elutasító volt.

Figyelt kérdés

Csak baráti szimpátiát tápláltam volna egy ismerősöm iránt, aki egy közös "munkát" mondott le pusztán félreértésből. (Nem lehet senkinek az értésére adni, hogy szimpatikus? Egyből többet képzel a beszélgetésekbe?)

Azt mondta, hogy "maradjak a barátommal" és keressek "női lelki vezetőt"(?) Mások is találkoztak hasonló élményekkel egyházi körökön belül?

#imádság félreértésekkel?!
nov. 2. 07:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kész vége, sajnos.

Teljesen belezavarodott szerencsétlen az igehirdetések hallgatásába. Agyára ment a vallás, károsultja lett. Már csak vádaskodni tud minden jelentéktelen apróság miatt.

Életemben ez a harmadik alkalom, hogy ilyen esettel találkoztam (vagy a negyedik.) Kettőre már nem nagyon emlékszem, mert feloszlott egy ilyen csoport a római katolikusoknál. A családban kisunoka született, így nem értek rá a nagyszülők foglalkozni ilyesmivel.

Úgy emlékszem, hogy a férfi volt kőkeményen hittérítő típus, folyamatosan ellátott kéretlen tanácsokkal, ha tetszett, ha nem. A felesége csak ragaszkodott valami látnokhoz, teljesen el volt varázsolva tőle.

Szóval, vége. Így a legjobb mindenkinek.

nov. 4. 07:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem értem mi mást vársz itt mint találgatást. Nem voltunk ott, nem is valami részletes a leírás, jóhogy találgatunk, azt szeded ki belőle ami véletlenül hasonló.
nov. 5. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!