Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert annyira válogatósak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert annyira válogatósak a HOLGYEK? Férfi ne legyen kopasz. Ne legyen ősz.

Figyelt kérdés
Hölgyek festik a hajukat. Teljesen másképpen néznek ki a válóságban, mint kint az utcán/kozmetikázva, magas sarkú cipő csal/. Férfiak részéről nincsenek ilyen csalások.

tegnap 18:23
1 2 3
 11/30 Senior Séf ***** válasza:
87%
Ha én nő lennék, engedtessék már meg nekem, hogy annak a farkát szopjam, aki iránt érzek valamit.
tegnap 18:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

8

A pasim 28 évesen nagyon erősen kopaszodik, és már megismerkedésünkkor látszott, hogy hamarosan nem lesz haja.

Aztán láss csodát, mégis van egy barátnője, aki a Gyakoris közhiedelemmel ellentétben nem kövér, nem igénytelen és nem kitartott.

Szerinted a barátomnak ez hogy sikerülhetett? Csak nem úgy, hogy egy laza, kedves, jófej, szociális srác, aki képes volt az első pillanattól megnevettetni, és akibe a randizás során lassan beleszerettem?

No igen…

Ne a hajatokra fogjátok, hogy senkinek sem kelletek. Nem azt mondom, hogy egy pasinak előnyére válik a kopaszodás, de hogy valakinek kifjezetten emiatt nincs csaja az kizárt.

tegnap 19:09
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

12.

Nekem mondjuk pont nincs bajom a hajammal, mert "mind megvan", sőt még idegesítő is, hogy állandóan fodrászra kell pazarolnom a kevés pénzemet. Az őszülés persze minimálisan megvan, de lehetne rosszabb is.

Amúgy nem a hajon múlik a dolog, hanem a pénzügyi helyzeten. Ez régen is így volt, ma is így van, holnap is így lesz.

"Csak nem úgy, hogy egy laza, kedves, jófej, szociális srác, aki képes volt az első pillanattól megnevettetni, és akibe a randizás során lassan beleszerettem?"

Ezek pénz nélkül nem érnek semmit. Tapasztalat.

tegnap 19:12
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért te szeretnél egy kopaszodó, kopasz, vagy ősz hajú nőt? Na ugye.
tegnap 19:16
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

13

Akkor hogy lehet, hogy annyi család él létminimumon vagy az alatt?

tegnap 19:16
 16/30 anonim ***** válasza:
67%

"Ezek pénz nélkül nem érnek semmit. Tapasztalat."

Pénz nélkül tényleg nem, mert pénz nélkül nem sokáig maradsz életben. Tapasztalat.

tegnap 19:18
 17/30 anonim ***** válasza:
27%

16.

Ezt jó volna közölni a Magyarországot következetesen rabszolgapiacnak értékelő munkáltatókkal is.

tegnap 19:20
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan… ha csak a pénzes pasiknak van csajok, hogy létezik, hogy a férfiak többsége kapcsolatban van? :D
tegnap 19:22
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

18.

Vagy van pénzük, vagy megjátsszák, pl. a fizetésükhöz mérten aránytalanul drága autó hitelre/lízingre megvásárlásával, minden randin katonatisztként fizetéssel és kamu történetekkel arról, hogy mennyi mindene van.

Csak nem mindenkinek megy jól a hazudozás.

tegnap 19:25
 20/30 anonim ***** válasza:

vannak akik erre hajtanak....személyi jövedelemadó mentesség 4 gyerkőc kell csak :)

Az én ismeretségi körömben (az enyémben) azon férfiak többsége aki kapcsolatban él évek óta, azoknak mindnek gyereke van.

De ismerek nőket is akiknek nincs gyerek és egyedülálló, csak nyilván nem kell nekik egy nem tetsző. Nincs is hová sietniük.,

tegnap 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!