Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mondott valakinek ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondott valakinek ilyet a párja, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Összeköltözés előtt:

"Előbb lássuk meg, képesek vagyunk-e kibírni egymást egy lakásban."

"Nem tudom, miért kezdtem bele ebbe a kapcsolatba, régen volt, általában arra sem emlékszem, mi volt az előző héten."

Szerintem sem volt belém szerelmes az elején még (ehhez idő is kellhet, én az voltam), de mégis az első konfliktusunkat maximálisan meg akarta oldani és azóta itt van nekem rendben mindennel, ami csak lehetséges.

De ez a két mondata a megbeszélésünk alatt is bántott... :( Tudom, hogy nem hasonlítunk akármiben, de láttam jó kapcsolati dinamikákat, ahol azokból konfliktus se lett, amiket nekünk át kellett beszélni.

Lehet bennem van a hiba, de engem mindig bántott, hogy nőként a szintlépést nekem kellett mindig szóba hozni. Az összeköltözés se lett volna téma, ha nem hozom fel én. :/

És persze, tudom hogy van női vezetés, meg női vonzás, irányítás... az aggályaimra annyit mondott hogy de hát ő nem volt ellene az összeköltözésnek, amikor szóba hoztam.

Vannak házas barátaim. Ott a férfi hozott fel minden következő lépést, udvarolt.

Nekem sosem volt olyan párom, aki oda meg vissza volt értem, ez az első, ahol téma lett az összeköltözés.

Szeretném megpróbálni, mert nem hiszem, hogy lesz elsöprő szerelem valaha is a másik oldalról felém. Én nagyon bele voltam zúgva az elején, most is szeretem, de bánt, hogy ő sosem èrezte, amit én. :(

jan. 19. 22:26
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogy akarja. Amilyen egy hárpia lehetsz. :D
jan. 20. 17:40
 32/58 anonim ***** válasza:
73%
22-es a saját csajának szánta az irományát, de mivel neki nem meri megmondani, itt bátran leírta neked gyakorin, hogy valahol ő is érvényesüljön, de ennek nem is sok köze van a kérdésedhez. Jellemző.
jan. 20. 18:30
 33/58 anonim ***** válasza:
59%

Szóval úgy gondolod, hogy aki koran veszti el, az egyből terhes lesz, annak mindenképp besikerul a baba ("29 evesen nekem nincs sok, de cserébe nem lettem terhes akkor amikor elképzelni se akartam a dolgot.")

Egyébként nekem 17 évesen jó volt a szex. Az is a tapasztalatok része, jól elvoltunk az akkori párommal. Nyilván később forrott ki a szexualitásom, de ez azt jelenti, hogy ezek a tapasztalások rosszak lettek volna?? Te jó ég, dehogy... És terhes se lettem.

Próbálod úgy beállítani a dolgokat, hogy amiben most vagy, az a legjobb. Neked esetleg. De neked se, mert leírásod alapján aztán neked sincs kiforrott szexben részed :D amit csináltok, nem is nevezném annak... Nem baj, majd hatha egyszer találkozol valakivel, aki megmutatja neked, milyen, ha nőnek érezheted magad, nem csak valami dugattyúnak :D

Amúgy mekkora felelőtlenség tőled, hogy egy ilyen kapcsolatba akarnál gyereket? Tipikus önzőség. Nem azeret téged a "párod" (de szerintem még nem is tisztel), belerángatnád őt az összeköltözésbe (nem, ez nem esély-adás, ahogy te nevezted. Ez erőltetés.), és felcsináltatnád magad. Vagy előtte lehet még az esküvőt is kiharcolnád.

Egy ilyen kapcsolatba, ilyen lelküketbe aztán érdemes gyereket vallalni, igazad van... Az emberek állati ösztöne miatt mennyi ember élete van örökre megpecsételve....!

Egyébként ahogy elolvastam, hogy kéretlenül leírtad, 3 diplomád van, tudtam, hogy visszafele fog elsülni. És nolám, most végre nem csalódtam az emberekben, kb mindenki felrótta neked, hogy 3 diplomával is hülye vagy.

jan. 20. 23:19
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

"ő sajnos nem szerelmes belém. Nem segítene az összeköltözés."

Ja, most már akarja?

Nem akarsz időt veszíteni és sokáig várni, de erőltetve mi jó lesz ebből? És persze megy az idő, és nem vagy boldog és elégedett.

jan. 21. 09:23
 35/58 A kérdező kommentje:

33 én hol írtam, hogy az orálon kívül nincs minden más a szexuális életünkben és nem is 5 perces menetek vannak???? :D (Lehet ő undorodik a nyalás gondolatától) Semmi baj az orgazmuskészségemmel, mindenféle módon képes voltam saját magam is kielégíteni a szűzként töltött éveim alatt és egész jó fantáziám volt, csak egyáltalán nem akartam esélyt adni azoknak a fazoknak akik bepróbálkoztak nálam és ezt nem bánom. Kisvárosban nőttem fel, egy kis gimnázium volt ott, aki fiúk nekem tetszettek, nem akartak barátnőt, csak a barátaim voltak és a fiú-lány barátságok nálam nem jöttek be, mert valaki mindig többet akart, de a másik nem. Nem voltam egy csajos csaj, inkább a srácok haverinái. Érted? És nekem akkor annyira nem hiányzott egy párkapcsolat. Nekem a tanulás volt az első, meg a legjobb barátnőim, akik szintén egyetemen szereztek párt többnyire. Mesterképzés alatt, 22-23 évesen dolgoztam végig. Időm sem volt kifejezetten keresni, introvertált barátnőkkel pasifelszedős vagy kötetlen programokra nem jártunk. Az egyikük azóta is szűz 29 évesen. Egy másiknak én ajánlottam a társkeresőzést, ami nekem nem jött be, mert tapasztalatlan voltam. Ő már 4 pasit elfogyasztott a 27 év alatt, akikkel nem feküdt le (ezt sem értettem annyira csak utólag mert én is ilyen voltam). A társkeresőn 1 hét alatt megtalálta a férjét, most már 2 évvel később házasok és babájuk lesz, mert ő pontosan tudta hogy mit keres, és csak ennek az embernek akarta odaadni magát és kész.

Hagyd meg az emberek saját elveit maguknak, nem mindenki akar tizenévesen komoly kapcsolatot. És később sem olyat, ami alapból full szar lett volna. Ennek a férfinak teljesen rendezett, szenvedélymentes élete van. Játszik, de melyik pasi nem kb. Vannak barátai, szereti a családját. Neki se volt barátnője, csak pár szexpartnere, de azt mondta azokkal sosem csinálta óvszer nélkül és nem is volt semmilyen nemi betegségem vele, egyszer sem 1,5 év alatt. Más meg minden évben 2x felfázik. Olyannal sem tudnék lenni, akivel minden klappol, de folyamat megfertőz szexuálisan, mert nem kezelteti ki magát.

Neked mi előnyöd származik abból, hogy szapulsz valakit, akinek korábban nem sikerült? És mi az erőltetés azon, hogy kifejezed a párod számára, hogy neked fontos valami, szeretnél valamit, pl: legyen ez előrelépés a kapcsolatban. Amúgy sokszor csak viccel, de ilyen kegyetlen poénjai vannak, néha meg kell mondani neki, hogy fáj amiket mond, de tud tanulni belőle. :D Neki 40 éve együtt vannak a szülei, 16 évesen jöttek össze. Nyilván vannak fenntartásai, mert ő is valami igaz szerelmet keresett és lehet magának se vallja be, hogy ez nem az. Én szeretem, nem szakítok vele, amíg ő nem dönt úgy, hogy ő valami nagyon mást akar.

Addig meg igyekszem őszinte lenni vele, és kifejezni a vágyaim ha már neki nehezére esik, mert nem is olyan neveltetést kapott és alapból is sok férfinak ez marha nehezére esik.

jan. 21. 20:06
 36/58 anonim ***** válasza:
0%
Most már mindegy, a 33-as megint begörcsölt, a 3 diplomás hallatán kifordult önmagából, bár az eredeti se túl jó de még tudja fokozni. Eszméletlen hová tud eljutni a fantáziáival. Valami szar írónak még elmennél, az aljanép venne néhány könyvet tőled esetleg 33-as. Vagy még a tiktok sztárt javaslom ekkora pletyka és kitaláció potenciállal ami benned van.
jan. 23. 11:51
 37/58 anonim ***** válasza:
75%

"Én szeretem, nem szakítok vele, amíg ő nem dönt úgy, hogy ő valami nagyon mást akar."

Akkor teljesen kiszolgáltatod magad és aláveted magad az ő akaratának, függsz tőle. És nem csak a jelened, hanem a jövőd is tőle függ. Jó ez így neked, a "pároddal"?

jan. 23. 12:33
 38/58 anonim ***** válasza:
56%
#36 egyszerűen ötletem sincs, a valaszomhoz hogy jön a Tiktok sztárság. Bár nem is használom az oldalt.
jan. 23. 15:37
 39/58 anonim ***** válasza:
Az első egyáltalán nem bántó.
jan. 24. 12:24
 40/58 anonim ***** válasza:
0%
38 Úgy hogy a színvonaladdal oda vagy való.
jan. 26. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!