Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mondott valakinek ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondott valakinek ilyet a párja, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Összeköltözés előtt:

"Előbb lássuk meg, képesek vagyunk-e kibírni egymást egy lakásban."

"Nem tudom, miért kezdtem bele ebbe a kapcsolatba, régen volt, általában arra sem emlékszem, mi volt az előző héten."

Szerintem sem volt belém szerelmes az elején még (ehhez idő is kellhet, én az voltam), de mégis az első konfliktusunkat maximálisan meg akarta oldani és azóta itt van nekem rendben mindennel, ami csak lehetséges.

De ez a két mondata a megbeszélésünk alatt is bántott... :( Tudom, hogy nem hasonlítunk akármiben, de láttam jó kapcsolati dinamikákat, ahol azokból konfliktus se lett, amiket nekünk át kellett beszélni.

Lehet bennem van a hiba, de engem mindig bántott, hogy nőként a szintlépést nekem kellett mindig szóba hozni. Az összeköltözés se lett volna téma, ha nem hozom fel én. :/

És persze, tudom hogy van női vezetés, meg női vonzás, irányítás... az aggályaimra annyit mondott hogy de hát ő nem volt ellene az összeköltözésnek, amikor szóba hoztam.

Vannak házas barátaim. Ott a férfi hozott fel minden következő lépést, udvarolt.

Nekem sosem volt olyan párom, aki oda meg vissza volt értem, ez az első, ahol téma lett az összeköltözés.

Szeretném megpróbálni, mert nem hiszem, hogy lesz elsöprő szerelem valaha is a másik oldalról felém. Én nagyon bele voltam zúgva az elején, most is szeretem, de bánt, hogy ő sosem èrezte, amit én. :(

jan. 19. 22:26
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
#20 nekem azon már csak javítani lehet.
jan. 20. 11:42
 22/58 anonim ***** válasza:
62%

Hát három diplomával is elég hülye vagy.

Te totál akaszkodó szerelmes vagy, amíg a pasi nem.

Erőltetni akarsz mindent, de az nem számít hogy a pasi nem akar összeköltözni.

Áruld már el te három diplomás csaj, hova a fenébe rohansz?

Lehet 2-3 év múlva majd akarja.

De neeem, neked sürgős minden.

Szegény pasi...

jan. 20. 14:11
 23/58 anonim ***** válasza:
52%
Be kellene látnod, hogy az a három diploma igazából nem kis lemondások árán jött össze, ha hozzávesszük, hogy párkapcsolati/szexuális téren ugyanott tartottál 27 évesen, mint 17 évesen. Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy jó munkahely és saját lakás mellett most mivel kellene elkezdened foglalkozni. Egyedül.
jan. 20. 15:52
 24/58 anonim ***** válasza:
86%

11 vagyok, de mi a lekezelő a stílusomban...

Ugyanebben voltam sajnos évekig. Tudod hány pasi használta ki a szeretetéhségemet?

Tudom mi ez.

Iszonyat nehéz. Amikor elhiszed hogy neked nem jár semmi jó.

jan. 20. 15:54
 25/58 A kérdező kommentje:
22-es 50%-on vagy. Légy egy kicsit értelmes felnőtt ember. 29 éves vagyok. 27 évesen ismertem meg és veszítettem el a szüzességem vele. Előtte tenyleg csak címeres ökrök találtak rám. :D
jan. 20. 16:15
 26/58 A kérdező kommentje:
És mi az hogy 2-3 év múlva? Szerintem melyik nő akar 5 évig kapcsolatban kűlön élni? :D
jan. 20. 16:16
 27/58 A kérdező kommentje:

Másnak 5 éves kapcsolatban már gyereke van. Lassan 30 évesen döntse már el az ember, mit akar kezdeni az élettel 5 év alatt, mert nekem nőként erre nincs időm, sem kedvem, borzasztó fárasztó. Hiába szeretsz valakit, ennyit nem vársz rá feleslegesen.

És igen, hozzátartozik a felelősségvállaláshoz, hogy csupasz seggre nem akarsz gyereket. Megvolt az eszem hozzá, hogy legyen ehhez jó munkám, hogy legyen legalább sajat lakás.

Mindenki lemond valamiről. Az is, aki 15 évesen veszíti el a szüzessegét, az is, aki húszas évei elején szül. Minden éremnek 2 oldala van. És nem, nem ismerek olyat, akinek 17 evesen jó lett volna a szex. Ahhoz kellett még jó pár év tapasztalat. Lehet hogy 29 evesen nekem nincs sok, de cserébe nem lettem terhes akkor amikor elképzelni se akartam a dolgot. Jobb volt ìgy nekem.

Szóval ez a része nem erdekel, hogy milyen későn lett valaki, itt az a baj, hogy ő sajnos nem szerelmes belém. Nem segítene az összeköltözés.

jan. 20. 16:21
 28/58 A kérdező kommentje:
11: a kis nyuszika kifejezés, amúgy nagyon örülök, hogy túljottál ezen, nincs közöm ahhoz, hogy akarsz-e gyereket, de én 35 évesen már anyuka szeretnék lenni, örülnék ha hamarabb betoppanna valaki. :( Nem a nyusziság a baj, hanem hogy hiába próbálkoztam csak a vacak mintak jöttek szembe amik halmozódnak a familiámban...
jan. 20. 16:42
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól írtad.

Nem szeret a pasi.

Miért nem szakítasz?

Az is fura hogy mindig mert másnak már gyereke van, stb...

A te életed, ne másokét nézz.

Vagy kapuzárási pánik nálad?

Az én nővérem 6 évet várt az összeköltözéssel, és 36 évesen szült.

Igaz neki csak két diplomája van. :D

jan. 20. 17:00
 30/58 A kérdező kommentje:

Egyetemen tanítok, mellette van más állásom is. Kellett hozzá egy PhD. Előtte alap meg mesterképzés. :) Tudod vannak munkahelyek, amik megkövetelik ezt a képzettségi szintet.

Egészséges lelkű ember nem bír ki 6 évet külön. Max. Mamahotelben, ahol lakásra gyüjtöttek. Ismerek ilyne párt de ez is ritka. Szóval pár kiugro különélő eset alapján nem kéne ítélni.

Szeretnék együttélni férfival, megtapasztalni, milyen. Lehet nem lesz rossz. Ha esélyt se adok neki, akkor garantáltan nem lesz semmi. És most már akarja is.

jan. 20. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!