Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mondott valakinek ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondott valakinek ilyet a párja, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Összeköltözés előtt:

"Előbb lássuk meg, képesek vagyunk-e kibírni egymást egy lakásban."

"Nem tudom, miért kezdtem bele ebbe a kapcsolatba, régen volt, általában arra sem emlékszem, mi volt az előző héten."

Szerintem sem volt belém szerelmes az elején még (ehhez idő is kellhet, én az voltam), de mégis az első konfliktusunkat maximálisan meg akarta oldani és azóta itt van nekem rendben mindennel, ami csak lehetséges.

De ez a két mondata a megbeszélésünk alatt is bántott... :( Tudom, hogy nem hasonlítunk akármiben, de láttam jó kapcsolati dinamikákat, ahol azokból konfliktus se lett, amiket nekünk át kellett beszélni.

Lehet bennem van a hiba, de engem mindig bántott, hogy nőként a szintlépést nekem kellett mindig szóba hozni. Az összeköltözés se lett volna téma, ha nem hozom fel én. :/

És persze, tudom hogy van női vezetés, meg női vonzás, irányítás... az aggályaimra annyit mondott hogy de hát ő nem volt ellene az összeköltözésnek, amikor szóba hoztam.

Vannak házas barátaim. Ott a férfi hozott fel minden következő lépést, udvarolt.

Nekem sosem volt olyan párom, aki oda meg vissza volt értem, ez az első, ahol téma lett az összeköltözés.

Szeretném megpróbálni, mert nem hiszem, hogy lesz elsöprő szerelem valaha is a másik oldalról felém. Én nagyon bele voltam zúgva az elején, most is szeretem, de bánt, hogy ő sosem èrezte, amit én. :(

tegnap 22:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Láttam ilyen kapcsolatot is, ott a szerelmes fél mindig elégedetlen lett, látván, hogy a másik, kevésbé szerelmes tök jól elvan egyedül is, nem rajong. És mind szakítottak.

Rám is ez vár? :(

tegnap 22:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azt nem értem, hogy miért erőlteted vele az összeköltözést. Már az eleje is katasztrófa. Ezért kell megvárni, hogy a pár mindkét tagja akarja a szint lépést. Mert anélkül nem működik.
tegnap 22:30
 3/15 A kérdező kommentje:

Először nemet mondott, hogy az majd egyszer meglesz. A másik dologra (családnak bemutatás), elsőre teljes elutasítással válaszolt. Aztán egyre inkább közelebb került a vágyam az összeköltözésre, ezt titkolni nem akartam. Azt mondta akkor ahhoz be kell mutassona szüleinek. De utána megint nem volt téma a költözés. És ekkor borult bennem a bili. :/

És sajnos beigazolódott, hogy nem ugy van ebben benne, ahogy én. 29 évesen ne akarjunk már 1,5 ev után külön lenni... más ilyenkor már rég eldöntötte hogy lesz lagzi. XD Lehet csak 4-5 év múlva volt erre pénz, de nem voltak kételyeik se kérdéseik egymásban :/

tegnap 22:39
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Jól ráakaszkodol szegény fiúra...
tegnap 22:43
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem, nem tudtunk soha csak heti 3x találkozni.

Ha szeretsz valakit, akkor kifejezed felé hogy vele akarsz élni és a jövőt tervezni vele. Miért baj az, ha csak ilyen párokat látok magam körül és ez nem olyan, tehát aggódom?

tegnap 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak dugni kellesz neki.

Ne ragozd túl.

tegnap 22:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
En kirugtam ilyenek miatt. Nem erdekled elegge. En hazassagot nem akartam.
tegnap 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Te választod ezt, hogy benne maradsz olyan kapcsolatban, ahol sosem voltak szerelmesek beléd! Ez a te választásod, nem csak úgy megtörténik veled! Választhatnád azt is, hogy majd akkor lesz kapcsolatod, ha szerelmes beléd valaki és viszont!

Nem, nekem nem mondtak ilyet a párjaim. Nem muszáj vele lenned. Választhatsz olyan férfit, aki kezdeményező és komoly kapcsolatot akar.

A te pasidnak az a fontos, hogy rendszeres szexben lehet része a kapcsolatban, ezért akár össze is költözhettek, de neki mindegy! Vagy beszélgess vele erről, hogy miért akar veled lenni.

tegnap 23:11
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne erőltesd, ez nem normális kapcsolat. Neki kényelmes, hogy van kit fixen dugni meg gondolom nem is utál téged azért, elvan veled biztos a szexen kívül is, de ebben ennyi van. Meg 29 évesen azért ne temesd már magadat, hogy sosem lesz beléd senki szerelmes, nekem most 34 évesen alakul egy olyan kapcsolatom, hogy nem gondoltam volna, hogy valakit ennyire érdekelni fogok, pedig az előző kapcsolataim sem indultak ilyen langyosan, mint amit te leírtál. De bármikor érhet meglepetés az életben, csak nyitottnak kell lenni, ha befásulsz, úgy nehéz lesz.
tegnap 23:13
 10/15 A kérdező kommentje:

9-es amolyan Bihari Viki stílus vagyok, senkivel sem jutottam el a szexig sem a barátom előtt. De ettől független más sokáig szűz barátnőmnek sikerült azzal összeköltözni, akivel ez a lépés megtörtént.

Tudom, szánalmas vagyok. Nem tudtam ismerkedni, társkeresőztem. Ez egy véletlen volt, mert nyitott voltam egy elutasító Tinder randim házibulijába elmenni, mert ő be akart mutatni a haverjainak. És ott volt ő, akinek szintén nem volt semmi komoly előttem, csak egy barátnője meg pár egyéjszakás.

Az első szexünkkor én annyira izgultam, hogy csontszáraz lettem, ő meg elsült bárminemű akció előtt. Másodjára sikerült, de iszonyatosan fájt. És ez még 3-4 alkalommal így volt. De miatta nekem megérte. Szép élmény volt, rendes volt nagyon, mikor rájött, hogy mi a helyzet velem, ugyanis nem kötöttem az orrára szex előtt. Azonnal leesett neki persze.

Azóta is volt jó pár kellemetlen szexünk, ő ugyanis nagy méret és előkészület nélküli gyorsmenet nálam nincs így vele. Sosem vagyok ehhez elég nedves csak úgy, engem a fantázia nem tesz tócsává, "melós" vagyok, fel kell izgatni. Tudom, ez kissé körülményes és sok pasi vágyna azonnali gyorsmenetre. :/

Az orális szex nála nem téma. Lehetne, de mondtam h előtte fürdeni kéne, mert amúgy nekem ez fantáziám. Sosem fürdött szex előtt. XD és soha nem is próbálta az orált rajtam se.

Szóval hm... azért a csak szexre tart erős, minden baràtját ismerem, ő is az enyéimet. Őt nem érdekli a Facebook, 9 éve semmit se rakott ki,nem kérem, hogy legyen a Facebook párom emiatt. Pedig menő lenne. :D

Úgyhogy nekem mindenben ő az első, kiveve a csók és a hazudozás/áltatas/mellébeszélés.

Volt egy exem, h 2 hónapja együtt voltam vele (nem volt semmi szexuális csak csók), majd kőzli velem, h ennyi, mert 2 éve barátnője van, de ő poliamor és nem szexelhet mással, de fantáziálni jó volt velem. Ez nem vicc... tényleg átvert.

Na utána 3 évig nem mertem senkivel semmit sehol. Majd Tinder. Elbaltázott randi, ő általa a barátom megismertem.

Nem banom, csak ne akarjon ha amúgy annyira nem kellek neki.

Önzőek a pasik....

tegnap 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!