Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 2,5 év után 0 kommunikáció, lelépett. Hogy dolgozzam fel, hogy nem mondott semmit, elképzelésem sincs, hogy mi történhetett és vége?
Figyelt kérdés
Pár hete történt, de most sem tudom feldolgozni, mert mindig arra gondolok, mi oka volt rá. Kisebb konfliktusok voltak csak, semmi komoly problémánk nem volt. Nem tudom elérni, kitörölt vagy valószínűbb, letiltott mindenhonnan. Pedig nem adtam rá okot. Utoljára is mosolyogva, majd csókkal váltunk el. Tényleg nem értem.2017. aug. 27. 21:25
3/10 A kérdező kommentje:
Nő, 26 éves
Volt már 2 komoly kapcsolatom, szakításom, de ez eddig a legmegrázóbb mind közül.
2017. aug. 27. 21:36
4/10 anonim válasza:
Miért nem keresed meg otthon,esetleg a szüleinél? Együtt éltetek? Munkahely előtt megvárni,közös barátot kérdezni,stb...annyi lehetőség van!
5/10 opened paradise válasza:
Élőben nem tudod megkérdezni?
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, ami veled történt? Esetleg volt korábban valami(k), ami nem tetszett neki, és el is mondta, vagy legalább célzott rá?
7/10 anonim válasza:
Az első mondatvégi írásjel felkiáltójel, véletlenül kérdőjelet írtam.
8/10 anonim válasza:
Lehet, csak elütötte a gyorsvonat....
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, ne is akarj.
Volt, nincs... de nem egy jellemhős.
9/10 anonim válasza:
Jó volt veled a kényelmes, sexgazdag élet. Most megunt, és tovább ált.
10/10 anonim válasza:
Deeeee, nagyon komoly problémátok volt, csak te nem akartad észrevenni.
Nem hallgattad meg, amikor el akarta mondani. Most meg már nem akarja elmondani.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!