Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam a barátnőm, hogy sunyiba mikor egyedül zuhanyzik a fürdőkádba végzi el a dolgát (oda pisil)! Vitába bonyolódtunk és szakítás lett a vége, jogosan?
Szerintem gusztustalan dolog ez részéről, oké hogy a víz azonnal leviszi de akkor is!
Mondtam neki, hogy undorító amit csinál, és kiábrándultam belőle, összevesztünk és ma már vissza is cuccolt az anyjához.
Normális hogy ezen kiakadtam?
Állítása szerint nevetséges vagyok amiért kiakadtam, hogy az én fürdőkádamba végezte el a dolgát.
Ha ezen kiakadtál, akkor jobb is annak a lánynak, ha visszacuccolt az anyjához.
Nem normális ezen kiakadni.
Ha beleszh@rt volna én is kitettem volna. De most ezért?! Háát. Nem. Oké nem egy szép dolog, de 1) leskelődtél 2) gondolom tusfürdőt is használt később 3) nem okoz maradandó szagokat/foltokat 4) védi a környezetet és csökkenti a vízszámlát.
Amúgy jobb ez így, legalább kiderült mielőtt túl komoly lett volna.
Miért lenne kamu? Tegnap este mikor egyedül zuhanyzott bementem a fürdőbe, pont tusfürdőzte a felső testét, közben meg csurgott a lába között a pisa.
Undorító.
Azért nem gondolom, hogy ennek idáig kellett volna fajulni. Oké, nem annyira gusztusos, de azt azért tényleg leviszi a víz, nyoma sem marad. A seggét is kimossa az ember a zuhany alatt, az sem steril. :)
Szerintem ezt meg lehetett volna dráma nélkül is beszélni. Csak felfogta volna, ha normálisan elmondod neki, hogy rossz szokásnak tartod, és le kéne szoknia róla.
Nem tettem ki!!
Ő ment el magától miután összevesztünk, mert megsértődött hogy szóvá tettem!
Én meg nem fogok becsicskulni neki, mert akkor is gusztustalan dolognak tartom amit csinált!
Túlreagálod, Kérdező. Én pl. mindig hugyozok a tus lefolyójába, amikor zuhanyzok. Nem érdekelne a legkevésbé se, hogy a barátnőm hova csurgat, felőlem intézheti a fürdőkádba is, ha utána kimossa.
A csokisvirslik miatt meg nem aggódok, közismert hogy a nők nem szarnak, belőlük pici pillangók repülnek el :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!